Daniela Šinkorová alias Gita z Ordinace: Skončila na dlažbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Daniela Šinkorová alias Gita z Ordinace: Skončila na dlažbě!

Daniela Šinkorová přišla o roli v Hello, Dolly!
Daniela Šinkorová přišla o roli v Hello, Dolly!

ÚSTÍ NAD LABEM – Herečka Daniela Šinkorová (35) je opět na dlažbě. Poté, co kvůli svému žárlivému milenci Ladislavu Polákovi (41) odešla ze seriálu Ordinace v růžové zahradě a konečně.


ÚSTÍ NAD LABEM – Herečka Daniela Šinkorová (35) je opět na dlažbě. Poté, co kvůli svému žárlivému milenci Ladislavu Polákovi (41) odešla ze seriálu Ordinace v růžové zahradě a konečně se uchytila v hlavní roli inscenace muzikálu Hello, Dolly! v Severočeském divadle opery a baletu Ústí nad Labem, přišla další tvrdá rána. VYHAZOV! A navíc přišla i o své luxusní auto. Proč?

Severočeské divadlo bylo nuceno představení Hello, Dolly! zrušit. „S politováním sdělujeme, že vzhledem ke zvýšeným požadavkům americké agentury za udělení licence k dalšímu provozování jsme nuceni plánovaná představení inscenace Hello, Dolly! zrušit. Je nám to upřímně líto, ale nemůžeme si dovolit, abychom se dalším provozováním této inscenace dostali do finanční ztráty,“ zveřejnilo na svých webových stránkách vedení divadla. A jak se zdá, tak kdysi jednu z nejoblíbenějších slovenských hereček působících v Česku tato zpráva opravdu zasáhla. „Promiňte, nebudu se vám k tomu vyjadřovat. Obraťte se na divadlo. Nashledanou,“ odpověděla značně rozrušená Šinkorová na jednoduchou otázku, proč se představení zrušilo a co nyní bude dělat.

I přes nedostatek práce však milenka zámožného podnikatele Poláka zřejmě hluboko do kapsy nemá. Nedávno své o dvanáct let starší sestře Jance darovala svůj luxusní mercedes, a sama si pořídila ještě mnohem dražší a výraznější vůz téže značky. Silnice tak teď bude brázdit v jeho terénní verzi s náhonem na všechna čtyři kola.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (km)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.