Monika Absolonová: Otřes mozku! Válka s otcem pokračuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Absolonová: Otřes mozku! Válka s otcem pokračuje

Zpěvačka má po útoku otce i poraněnou krční páteř.
Zpěvačka má po útoku otce i poraněnou krční páteř. (Profimedia.cz, Marek Pátek)

PRAHA – Teror pokračuje! Zpěvačka Monika Absolonová (32) se zhroutila. Odehrála jedno jediné představení a teď je na prášcích! Znovu na pódium nemůže!


Jen pár dnů poté, co ji v noci doma zmlátil její otec, se kterým se její máma rozvádí, se Monika vzpamatovává z dalšího kolapsu. Antidepresiva jsou její jedinou momentální útěchou.

„Musela jsem v sobotu na jeviště, jinak už bych před ty lidi nikdy nevylezla, ale bylo mi hrozně, cítila jsem se trapně a ještě horší to bylo po představení,“ svěřila se Absolonová, která má prý každou noc děsivé noční můry, co nového jí nachystá sadistický otec Čeněk Absolon (54).

Zpěvačka je teď ve velice špatném psychickém stavu zavřená doma a bojí se vůbec vylézt ven. Lékaři jí dokonce pár dnů po potyčce s otcem diagnostikovali otřes mozku a nedoporučili jí žádné pracovní aktivity. Nutná byla i návštěva odborníka, který Absolonové musel předepsat léky na zklidnění s tím, že její zdraví celkově selhává.

Psychika zpěvačky je prý tak narušena, že ani sama Monika netuší, kdy zase bude schopna vrátit se do normálu. „Ne, není to bohužel dobré...,“ přiznala deníku Aha! naprosto skleslým hlasem mladá zpěvačka, která v posledních týdnech dokonce musela bojovat o svůj život, a to ve chvíli, kdy ji chtěl otec smést svým vozem z vozovky a ona v plné rychlosti autem skoro narazila do skály. „Vyhrožuje nám se zbraní v ruce, máme strach, jde nám o život,“ tvrdí Absolonová o svém otci.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.