Petr Janda má s Olympikem Vánoce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Janda má s Olympikem Vánoce!

Petr Janda (druhý zprava) s Olympikem si letos udělali Vánoce v předstihu.
Petr Janda (druhý zprava) s Olympikem si letos udělali Vánoce v předstihu.

HRADEC – Sotva Petr Janda (66) pokřtil svoji sólovou desku »Jednou jó, jednou né«, už je zase zavřený ve studiu a zuřivě nahrává.


Na tom by nebylo nic divného, kdyby výzdobu studia netvořily vánoční hvězdy, svíčky, stromeček a další rekvizity, které by člověk na místě hledal spíš v době adventu.

„Natáčíme s Olympikem vánoční desku, kde jsme koledy upravili do rockové verze, je to fakt nářez. No a abychom líp chytli tu vánoční atmosféru, vyzdobili jsme si studio stromečkem a dalšími vánočními věcmi. Jsme letos s výzdobou rychlejší než leckterý hypermarket,“ vtipkoval Janda. Deska, kterou pojmenovali Rockové Vánoce, má naplánovaný křest na 14. listopadu. Kromě notoricky známých koled se objeví i rocková úprava Rybovy České mše vánoční. „Česká mše vánoční ještě není dokončená, bude na ní hostovat i moje dcera Marta, která kvůli tomu speciálně přiletí z Německa. Bude to pecka,“ dodal Janda a věnoval se opět nahrávání.


Autor: (lc)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.