Veronika Žilková - Otrava! Kapačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Žilková - Otrava! Kapačky!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA/BRATISLAVA – Infuze, kapačky a dlouhé hodiny strávené na ambulanci Fakultní nemocnice v Bratislavě! Přesně tak vypadal konec léta herečky Veroniky Žilkové (46), která na Slovensku natáčela fi lm Mrtvola musí zomrieť. „Na infekčním oddělení bratislavské nemocnice jsem strávila snad týden, obě ruce mám plné modřin od jehel. Vypadám jako feťák,“ povzdychla si paní Veronika deníku Aha!

Ruce plné modřin

Z čeho infekci dostala? Z jídla!

Více než měsíční natáčení Žilkové na Slovensku, kvůli kterému se za ní do Bratislavy na čas odstěhovali i tříletá Kordula a syn Vincek, skončilo v nemocnici! Stačil kus zkaženého masa! „Mám teď strach ze všech restaurací. Když jsem točila na Slovensku, dala jsem si v jedné restauraci hovězí steak a skončila jsem kvůli němu na kapačkách. Dostala jsem z něj pravděpodobně totiž nějakou infekci,“ líčí počátek svých zdravotních potíží Žilková.

„Takže zatímco jsem domů psala romantické SMS, jak je úžasné, že z restaurace vidím na celou Bratislavu, do rána mi bylo tak zle, že už to nešlo dál unést. Nakonec jsem skončila na infuzích. Musela jsem ale zároveň natáčet, nemohla jsem nechat štáb ve srabu, takže to vypadalo tak, že jsem čtyři hodiny natáčela, pak jsem musela na dvě hodiny na infuze a tak pořád dokola. Na infekčním oddělení bratislavské nemocnice jsem strávila týden, produkční mi seděl u nohou postele na ambulanci a v tom filmu budu vypadat jako feťák, protože mám na obou rukou modřiny,“ dodává Žilková. Ta se minulý týden konečně vrátila domů, ale žádný odpočinek ji nečekal ani v Praze. Za sebou má totiž natáčení prvních dílů své nové talk show Pustit žilou, která začíná už tuto neděli večer na Primě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.