Bára Basiková - Svatební cesta místo charity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bára Basiková - Svatební cesta místo charity!

Bára Basiková se bude v říjnu místo charity věnovat v Portugalsku svému mladému pohlednému manželovi Petru Polákovi.
Bára Basiková se bude v říjnu místo charity věnovat v Portugalsku svému mladému pohlednému manželovi Petru Polákovi.

PRAHA – Zpěvačka Bára Basiková (45) pěkně vypekla pořadatele charitativního koncertu pro opuštěné matky s dětmi! I když svou účast už na jaře přislíbila, jen pár týdnů před akcí, když už byly natištěny letáky, se ale omluvila – údajně z vážných rodinných důvodů.

A o jaké vážné rodinné důvody jde? Basiková 12. října odlétá na několik týdnů do Portugalska na svatební cestu. Jistě, svatební cesta tři měsíce po veselce s Petrem Polákem (31) je opravdu vážným rodinným důvodem. Dětem z dětských domovů, které dostaly na akci pozvánku a na Basikovou se tak těšily, ale zbyly jen oči pro pláč!

„Nic Báře nezazlívám, je to moje dobrá kamarádka a chápu, že může mít svoje důvody. Regulérně se omluvila,“ snaží se kolegyni bránit zpěvačka Magda Malá, jejíž nadace Mater et pueri koncert Srdeční záležitosti pořádá 27. října v Divadle Hybernia.

Jenže Bára o charitativním podniku věděla už od jara, a tak nemusela čekat až na poslední chvíli, kdy už bude její jméno uvedeno na plakátech.

Stejný problém řešil s Basikovou o prázdninách i Martin France, jemuž zrušila své vystoupení jen pár dnů před charitativním koncertem na hradě Houska.

Autro: (daz)
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.