Bartošová vykopávala a Pomeje se vetřel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová vykopávala a Pomeje se vetřel...

Ivetu Pomeje-Bartošovou provází manžel Jiří Pomeje na každém kroku, všude tam, kde jsou fotografové. Výjimkou nebylo ani fotbalové hřiště v Letohradě.
Ivetu Pomeje-Bartošovou provází manžel Jiří Pomeje na každém kroku, všude tam, kde jsou fotografové. Výjimkou nebylo ani fotbalové hřiště v Letohradě.

LETOHRAD – Zápas fotbalového klubu Amfora v Letohradě zahájila slavnostním výkopem ne jedna žena, jak je zvykem, ale manželský pár Iveta Pomeje-Bartošová (42) s Jiřím Pomeje (43)!


Trapas v Amfoře!

„Vždycky vykopává čestná výkopářka, ale já vidím i muže!“ nevěřil při pohledu na trávník moderátor Petr Novotný (59).

Původně také opravdu měla vykopávat jen Bartošová, ale protože se od ní Jiří nehne ani na krok, doprovodil Ivetu i na trávník fotbalového hřiště, čímž dost popudil členy Amfory, kteří si hned začali povídat něco o neuvěřitelně vtíravých lidech. Zatímco tedy Iveta míč opravdu kopla, Jiří ho »na oko« minul. Zkrachovalý producent Pomeje se tak už nestará jen o reklamu své ženy, ale zjevně mu jde především o propagaci své osoby a využívá k tomu právě Ivetu.

I když se na začátku zdálo, že morálka v Amfoře není nic moc, výsledky mluvily jinak. Například Standa Hložek se před sportovním výkonem vydatně posilňoval koláčky, cigaretami a kávou, další z týmu panáky kořalky. Završil to opozdilec Sagvan Tofi, jenž jel zjevně z flámu a na hřiště nastoupil těsně před koncem prvního poločasu ve stylu chytré horákyně: oblečený-neoblečený, učesaný-neučesaný, spící-nespící... Nakonec ale »Amforáci« porazili domácí Letohrad 9:5. Výraznou posilou ve vítězném týmu byli tentokrát tři olympionici – Aleš Valenta, Roman Šebrle a Robert Změlík, který přispěl k vítězství Amfory čtyřmi góly.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (lc)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.