Ladislav Frej po smrti Věry Galatíkové: Láska? Na tu nemám sílu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ladislav Frej po smrti Věry Galatíkové: Láska? Na tu nemám sílu!

Ladislav Frej:„S Věrou jsem se ještě nerozloučil.“
Ladislav Frej:„S Věrou jsem se ještě nerozloučil.“ (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Seriálový matador Ladislav Frej (66), jeden z hlavních hrdinů Kriminálky Anděl, zahání smutek po zesnulé životní lásce Věře Galatíkové (†69) tvrdou prací! A údajnému důvěrnému vztahu s kolegyní Martou Vančurovou (60) dává jasné mantinely – důvěrné přátelství ano, jeho láska ale patří stále milované Věře! „S Věrou jsem se ještě nerozloučil,“ tvrdí rezolutně.

Tuhle pro Vančurovou možná až příliš tvrdou větu Frej pronesl při internetové diskusi se čtenáři stránky tn.cz. Odpověděl tak na dotaz, zda díru v jeho bolavém srdci po smrti nonšalantní herečky Věry Galatíkové ještě vůbec někdy dokáže zacelit jiná žena.

Že herec stále žije minulostí a brání se novému štěstí, se dá pochopit. Šestatřicet let strávených po boku osudové ženy se prostě nedá jen tak odestát a stále zarmoucený Frej se logický brání novému zamilování. A zdá se, že na trápení je opravdu nejlepším lékem obrovské pracovní nasazení. „Když nehraju, myslím na to, jak budu hrát,“ svěřil se Frej, excelující hned ve třech nových seriálech – kromě Kriminálky Anděl na Nově ještě v Ošklivce Katce na Primě a ve zbrusu nové Nemocnici na kraji města veřejnoprávní České televize, kde hraje opět mladého Sovu. Svou účast právě v pokračování doktorského seriálu hodně zlehčuje. „Neodcházejte si dělat kafe, mohli byste mě prošvihnout,“ vtipkuje na závěr pracant známý také jako náčelník Břetislav Kubát ze seriálu Malý pitaval z velkého města.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.