Vrátí se k Abrhámovi exmanželka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vrátí se k Abrhámovi exmanželka?

Josef Abrhám
Josef Abrhám

PRAHA – Už 26. září startuje třetí řada jednoho z nejoblíbenějších českých seriálů Nemocnice na kraji města, tentokrát s podtitulem Nové osudy.


Nemocnice na kraji města: Nové osudy

„Přála bych si, aby se na ten seriál dívali lidé bez předsudků. Jsou to nové osudy, takže jsou zachované postavy, ale jejich příběhy jsou nové. Nešlo o to za každou cenu nastavovat kaši, ale pobavit a zaujmout,“ říká o seriálu scenáristka Lucie Konášová.

O nečekané zvraty nebude nouze. Hana Maciuchová, seriálová Milada Blažejová-Bártová, bude opět koketovat s exmanželem Arnoštem Blažejem, kterého hraje tradičně Josef Abrhám. „Nevylučuji, že se ti dva k sobě vrátí, ale nechci nic prozrazovat,“ usmívá se záhadně Konášová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKromě známých postav, jako je Blažej, doktorka Čeňková (Eliška Balzerová) nebo doktorka Králová (Jana Štěpánková), se tvůrci rozhodli pro velký počet nových rolí. Jednou z nejvýraznějších je doktorka Hudcová, kterou ztvárnila Vilma Cibulková. „Je to ostrá a nekompromisní žena na svém místě. Bloody Mary se jí sice oficiálně přezdívá jen pro její zálibu v rajčatovém džusu, s nadsázkou to ale odráží také její charakter,“ vysvětlila svoji roli Cibulková. Jako další nováčci se představí například Jiří Bartoška, Richard Krajčo, Martin Preiss a další. Na předpremiérové projekci prvního dílu nové Nemocnice se objevil i legendární představitel primáře Sovy Jaroslav Chudík. I on si v seriálu zahraje, byť jen krátce... Původně se počítalo i s rolí pro Josefa Vinkláře, ten bohužel těsně před natáčením podlehl rakovině.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete



Autor: (lc)
Foto Aha! – Marek Pátek a Showpix

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.