Obnovená premiéra Kleopatry - Nývltová excelovalana jevišti, Vojtek v baru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Obnovená premiéra Kleopatry - Nývltová excelovalana jevišti, Vojtek v baru

Kamila Nývltová zvládla svou premiéru naprosto bravurně. Pepa Vojtek jí byl samozřejmě skvělým parťákem.
Kamila Nývltová zvládla svou premiéru naprosto bravurně. Pepa Vojtek jí byl samozřejmě skvělým parťákem. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Obnovená premiéra muzikálu Kleopatra se znovu objevila na prknech Divadla Broadway! A rovnou s novou tváří! V roli egyptské královny se objevila mladičká účastnice soutěže X Factor Kamila Nývltová (19), která po představení sklidila obrovské ovace. „Byla skvělá, a to nejen coby zpěvačka, ale i pohybově a celkově ta její postava neměla chybu,“ chválila Nývltovou choreografka Kristýna Kloubková (30).

Ta většinu času strávila po boku Libuše Vojtkové (27), která se na večírku po premiéře setkala se svým manželem Pepou Vojtkem (43). A Pepa se raději vyhýbal přímému kontaktu, s milenkou Jovankou Skrčeskou (29) zřejmě nechtěli vyvolat žádný zbytečný konflikt. „Líba je tady? Tak ji pozdravujte,“ nechal vzkázat Líbě Vojtek.

A pustil se do panákování. Taky na závěr musel prudké schody v divadelním klubu vystoupat po čtyřech, navíc za pomocí své přítelkyně Jovanky.

13.9.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.