Monika Absolonová: Otec mě zbil! Jsem samá modřina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Absolonová: Otec mě zbil! Jsem samá modřina!

 (Aha! – David Kundrát, Profomedia.cz)

PRAHA – Otec Moniky Absolonové (32), Čeněk Absolon, je šílený cholerik a rváč. Svou dceru v noci na středu mlátil hlava nehlava! Modřiny a podlitiny jí dokonce nedovolily dorazit ani na obnovenou premiéru muzikálu Kleopatra, kde má hlavní roli. „Omlouvá se, měla popřát Kamile Nývltové k dnešní premiéře, ale není schopná přijít,“ řekl nám zdroj z divadla. „Má velké modřiny a je z toho dost špatná,“ dodává zdroj.

Šílená bitka se strhla v noci z úterý na středu ve vile rodičů Moniky Absolonové v pražské Lhotce. Zasahovat dokonce musela i policie. Rodiče, kteří jsou v rozvodovém řízení, se bohužel dostali do potyčky a řešili ji pěstmi. „Ne, matku neuhodil, schytala jsem to jenom já,“ vzkázala přes kamarádku Monika Absolonová, která se bála i dorazit na obnovenou premiéru Kleopatry do Divadla Broadway. „Nejsem teď v bezpečí,“ pokračovala vyděšená Absolonová, která však už v nejbližších dnech do Kleopatry nastoupí a chystá se i na premiéru muzikálu Mona Lisa.

Noční incident u Absolonů se neobešel bez zásahu policie. „Byli jsme přivoláni kvůli výtržnostem v domácnosti,“ potvrdila informace tisková mluvčí pražské policie Iva Knollová. Policisté v domě strávili dvacet minut, teprve pak se rozzuřeného otce podařilo uklidnit.

Ošetření lékaře naštěstí Monika Absolonová vyhledat nemusela. Modřiny si doma leduje sama. Na otce však podala trestní oznámení.

Čeněk Absolon patří mezi velice bohaté muže. Zároveň však býval spatřen na schůzkách se zavražděným podnikatelem Františkem Mrázkem. Setkali se spolu i v den, kdy byl Mrázek zastřelen.

12.9.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.