Zpěvák Sámer Issa - Má boty za 30 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvák Sámer Issa - Má boty za 30 000 Kč!

Na párty se Issa tulil k exotické vokalistce.„Je to dcera zpěvačky z Boney M,“ smál se Issa.
Na párty se Issa tulil k exotické vokalistce.„Je to dcera zpěvačky z Boney M,“ smál se Issa. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Showpix)

PRAHA – Kožené bílé křusky za třicet tisíc! Právě v těch se Sámer Issa (22) dostavil na otvírací párty Cloud Sky baru, který nemá v Česku obdoby. Na střeše hotelu Hilton totiž vznikl luxusní bar, který v Americe obvykle navštěvují jen VIP osobnosti. A Sámer se na to náležitě vybavil. „Boty od Gucciho by mohly stačit, ne?“ žertoval bývalý finalista soutěže SuperStar.

Samozřejmě, kdo se neobjevil na otvíračce tohoto luxusního podniku, jako by nebyl. Mezi smetánkou nechyběl radní Milan Richter. „Kde mám Táňu? Musí pracovat,“ podotkl Richter na otázku, proč ho nedoprovází přítelkyně, Miss World Táňa Kuchařová, a pokračoval v konverzaci s kamarády. Očividně ho nepřítomnost Kuchařové moc netrápila

Jiří Krampol zase dorazil s manželkou Hankou a vypadalo to, že se v takových výškách necítí úplně nejlépe.

Po červeném koberci se promenovaly i missky Renata Langmannová, Jana Doleželová i Diana Kobzanová, která už je zase bez chlapa a vypadá to, že si ani nemíní žádného najít. „Mám tolik práce, že nevím co dřív,“ tvrdí dlouhonohá modelka, která si délku svých končetin změřila s plavkyní Ivetou Hlaváčovou. Samozřejmě to projela na celé čáře. Na Hlaváčovou v Česku prostě nikdo nemá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.