Menzel a jeho tajná milenka Juwana: Vše o jejich poměru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Menzel a jeho tajná milenka Juwana: Vše o jejich poměru!

PRAHA – Milostný čtyřúhelník režiséra Jiřího Menzela (70), jeho ženy Olgy (30) a jejich milenců Jaroslava Brabce (54) a Juwany Jenkins-Němcové (35) připomíná pěkný babylon!


A zatímco Menzel po své asistentce jen poslal vzkaz, že se k ničemu nebude vyjadřovat, žena, v jejímž bytě strávil noc a ukázal se nahý v jejím okně, tak skoupá nebyla. Kde se černošská umělkyně Juwana se slavným českým režisérem seznámila?

Podle zdroje deníku Aha! se s ní režisér Jiří Menzel vídá téměř tři čtvrtě roku. „Ano, znám pana Menzela, seznámili jsme se na place při natáčení filmu Setkání v Praze s vraždou, kde také hraji. Jsem totiž herečka, tanečnice, zpěvačka a učitelka angličtiny,“ prozradila deníku Aha! exotická Juwana. „Pana Menzela doučuji angličtinu. Začali jsme s angličtinou krátce poté, co jsem se seznámili při natáčení filmu,“ dodává. Když jsme jí oznámili, že podle informací našeho zdroje by měli být i milenci a že díky fotografiím máme důkaz, že v jejím pražském bytě v Londýnské ulici režisér strávil noc a procházel se po něm nahý, pořádně se lekla. „Soukromé věci nekomentuji,“ řekla jen a ukončila hovor. Sám o sobě je však nejvýmluvnější fakt, že do jejího bytu Jiří Menzel vešel v jedenáct večer a vyšel až ráno, přičemž krátce po jeho příchodu v bytě zhaslo světlo. Jaká je Juwana ve srovnání s Menzelovou ženou Olgou?


Menzelová a Brabec: Tajné rande!


Autor: Petr MACEK, Lucie ČEVELOVÁ
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.