Prodá Moťovská Miss ČR? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prodá Moťovská Miss ČR?

Kateřina Moťovská nyní organizuje soutěž Miss ČR i s pomocí marketingového manažera Zdeňka Koháka.
Kateřina Moťovská nyní organizuje soutěž Miss ČR i s pomocí marketingového manažera Zdeňka Koháka.

PRAHA – Zatímco malá Kateřina Moťovská (2) doma pláče, protože se jí stýská po tatínkovi, zmizelém podnikateli Janu Moťovském (38), její maminka, také Kateřina (30), zahání stesk po manželovi prací.


Manželka po zmizelém podnikateli

Deník Aha! zastihl Moťovskou starší právě na jedné z důležitých schůzek s obchodním partnerem Alešem Buksou a proslýchá se, že řeč byla o prodeji Miss ČR.

„Malá pláče a ptá se pořád po tatínkovi, což Kateřině moc na náladě nepřidává. On se jí Honza hodně věnoval a Kateřina už neví, co má malé říkat. S tím, že je tatínek na pracovní cestě, věčně nevydržíte,“ uvedl nejbližší spolupracovník Moťovského a marketingový manažer Zdeněk Kohák.

Kliknutím zvětšete„Kateřina zahání smutek hlavně prací, pustila se do toho opravdu obdivuhodně, teď jsme tu zrovna na schůzce ohledně Miss ČR,“ prozradil Kohák těsně před schůzkou v hotelu Štekl, kde tou dobou vrcholila svatba Ivety Bartošové a Jiřího Pomejeho. Po schůzce Moťovské, Koháka a Buksy se rychle začaly šířit informace, že náplní schůzky byl prodej Miss ČR. To ale manažer rezolutně odmítá. „Pan Buksa je náš dlouholetý obchodní partner, dodává například Gottlandu parfémy. Na téhle schůzce jsme se domluvili proto, protože pan Buksa odjíždí na dovolenou na tři týdny a už bychom se do jeho odjezdu nestihli sejít. Navíc je pro nás Hluboká výrazně blíž než Ostrava. O prodeji Miss jsme ale rozhodně nehovořili,“ vyvrátil spekulace Kohák.


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.