Záhada Arturova zranění! Co se dělo v noci na svatbě Bartošové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Záhada Arturova zranění! Co se dělo v noci na svatbě Bartošové?

PRAHA – Tohle se neměl nikdy nikdo dozvědět! Podle informací deníku Aha! se na svatbě Ivety Bartošové a Jiřího Pomejeho zranil malý Artur Štaidl. Zrovna ve chvíli, kdy ho nikdo nehlídal, se praštil do hlavy v bazénu.


„Artur běhal okolo bazénu a skákal do něj, v jednu chvíli mu uklouzla noha a zranil se. Protože tu nebyla žádná zodpovědná osoba, která by si mohla Artura převzít, zavolali jsme policii, aby vyhledali paní Pomeje-Bartošovou. Ta je jeho zákonnou zástupkyní,“ řekl Aha! zdroj z hotelu a jeho slova potvrzuje i bohatý podnikatel Aleš Buksa, který se také podílel na financování svatby.

„Artur je naprosto v pořádku. Nic se mu nestalo, žádné upadnutí v bazénu a už vůbec žádné ošetření lékařem,“ brání se Jiří Pomeje, který cítí, že teď pár dnů po veselce nejvíc trpí jeho manželka Iveta. „Teď už je to moje rodina a za tu budu bojovat, o mně ať si lidé přečtou cokoli, já to ustojím, ale na Ivetu a Artura nikdo nebude útočit,“

„To je hrůza, co se děje. Děti včetně Artura hlídali čtyři dospělí lidé,“ tvrdí Iveta Bartošová, která se psychicky nemůže vzpamatovat z informace, že se nepostarala o svého synka, po kterém tak touží a bojuje u soudu. Pokud by se totiž ukázalo, že Artura skutečně nikdo nehlídal, výrazně by to snížilo její šance na úspěch u soudu.

Více čtěte zde!


Autor: (red)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.