Novomanželé Iveta a Jiří Pomejovi: Místo líbánek koncert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Novomanželé Iveta a Jiří Pomejovi: Místo líbánek koncert!

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová si užili jen svatební den, v sobotu už oba pracovali. Ivetu čekal první koncert po svatbě.
Jiří Pomeje a Iveta Bartošová si užili jen svatební den, v sobotu už oba pracovali. Ivetu čekal první koncert po svatbě.

PRAHA – Místo odletu na romantickou pláž daleko od lidí se Iveta Bartošová (42) a Jiří Pomeje (43) vrhli přímo do davu svých fanoušků. Ivetu už totiž v sobotu, den po svatbě, čekalo první vystoupení a včera odjela s Jiřím do Hlučína u Ostravy, kde se sešla velká skupina jejích fanoušků.


Kdeže líbánky – na ty teď nemají novomanželé čas a vypadá to, že se od práce neodtrhnou až do konce roku!

Snad jediný den, kdy alespoň na chvíli zapomněli na práci, byl ten svatební. S manželkou byl Pomeje neustále v kole a v rytmu hudby předváděl ty nejdivočejší taneční kreace. Pak si ženich musel nevěstu sám unést.

Po bezmála dvou hodinách, kdy se vrátili a hosté je spíš podezřívali z romantických hrátek, poskytl novomanžel Pomeje vysvětlení. „Musel jsem si Ivetku unést sám. Tak jsem zvolil místní zoo, takové romantické místo. A jako zlatý hřeb večera si Ivetka nakrmila medvěda,“ vyprávěl.

Je však možné, že si tuto historku vymyslel, stejně jako velkolepý půlnoční ohňostroj, na který svatebčané i místní obyvatelé marně čekali do jedné hodiny ranní. Kliknutím zvětšeteNovomanželé měli radost především ze svatebních darů, jež tvořily z větší části obálky s tučným finančním darem. Zadlužený Pomeje však také okamžitě oznámil, že vše patří Ivetě, on že nic nemá. Korunu tomu nasadil Petr Muk, když novomanželům pak večer zpíval notoricky známou píseň s textem „mám v kapse jeden frank…“.

A pak přišla opravdová senzace – Iveta všechny přítomné šokovala, když naznačila, že je těhotná.

Svatby se zúčastnilo na tři stovky hostů, mezi kterými nechyběly pozvané celebrity. Mezi svatebčany byli Andrea Verešová s manželem a dcerkou Vanessou, Pepa Dvořák s manželkou, Petr Janda s manželkou, manželé Jakubiskovi i Vendula Svobodová, která se zase po delší době objevila po boku svého milence Patrika Auše.

Pomeje: Já nic nepil!

Kliknutím zvětšeteHLUBOKÁ N. V. (lc, km) – Byl Jiří Pomeje na své svatbě opilý, nebo ne? Sám tvrdí, že už si tři roky ani nepřičuchl ke skleničce, která by byla naplněna alkoholem. Dle jeho slov tomu nebylo jinak ani na svatbě. Někteří však tvrdí opak…

„Že bych stovce novinářů udělal tu radost a dal si panáka? Přece nejsem blázen. Máte nějaký důkaz – fotku nebo krevní zkoušku?“ táže se Pomeje, který tvrdí, že to pro něj byl opravdu jen nealkoholický večírek. Podle svědků však Pomeje po svatbě nebyl schopen říci souvislou větu, což by mohlo být způsobeno požitím alkoholu. „Když jsme dělali rozhovor s panem Pomejem, tak mi přišel značně podnapilý. Opakoval stále to samé dokola a z jeho výrazu obličeje bylo znát, že se určitě něčeho tvrdšího napil,“ řekl například napadnutý kameraman slovenské televize JOJ.

Vendula Svobodová: Zbavila se syna a pila celou noc!

Operní diva Eva Urbanová: Žádá omluvu za svatbu!


Autor: (kre)
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.