Simona Chytrová: Zapomněla se ve Španělsku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simona Chytrová: Zapomněla se ve Španělsku!

Simona Chytrová ve španělské Tarragoně.
Simona Chytrová ve španělské Tarragoně.

PRAHA/BARCELONA – Herečka Simona Chytrová (46), manželka režiséra Víta Olmera, se zapomněla ve Španělsku! Čím to? Kvůli seriálu jednodenních cest po Evropě, kterým Simona provází na internetové televizi Stream!


Jedno ze jejích zastavení totiž bylo ve španělském Figueres v muzeu Salvadora Dalího, a protože Simona chtěla vidět i dům, kde umělec zemřel, nestihla letadlo! „Ten den strašně pršelo, a i když jsme měli časový pres, Dalího dům jsem zkrátka chtěla vidět. Zajeli jsme tam a naše letadlo nám pak uletělo doslova před nosem. Viděli jsme, jak se nekompromisně zavřely dveře a my jsme pak museli čekat na příští spoj celou noc,“ vzpomíná herečka na martyrium, které tím pro filmaře započalo. „Zpáteční cesta byla značně komplikovaná, navíc jsme nenašli svá zavazadla. Letěli jsme přes Frankfurt, a místo do Vídně, kam jsme se měli vrátit, jsme přistáli v Praze,“ upřesňuje. Znamenalo to další cestu autem z Prahy do Vídně, kde měli filmaři vůz, a potom návrat se dvěma auty zpět do hlavního města.


Autor: (ben)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.