POHÁDKÁŘ POMEJE - Co všechno nasliboval, a nesplnil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

POHÁDKÁŘ POMEJE - Co všechno nasliboval, a nesplnil

Ivera Bartošová a Jiří Pomeje jsou od pátku manželé.
Ivera Bartošová a Jiří Pomeje jsou od pátku manželé. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Alexandr Malachovský, ara)

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Sliby–chyby. Přesně tohle rčení by si teď měl Jiří Pomeje opakovat. Nasliboval o průběhu své svatby s Ivetou Bartošovou hory doly, a skutek utek. Tohle všechno totiž mělo zaručeně na svatbě být, a nebylo.

  • Zahraniční zpěvák jako překvapení pro Ivetu
    Na svatební párty měl jako překvapení Ivetě zazpívat její oblíbený zahraniční zpěvák. Nikdo ze zahraničí nezpíval, navíc Pomeje ani nezveřejnil jméno interpreta, který měl původně přijet. Místo něho zaskočil Petr Muk se svými evergreeny jako Zrcadlo nebo Stín katedrál.
  • Šperky za 6,5 milionu korun
    a exkluzivní snubní prsteny od arabského šejkaIveta s Jiřím si nakonec vyměnili místo na míru vyrobeného prstenu jen improvizovaný prsten ze stříbrných pletených drátků a sedmikrásky uprostřed – ta vzala hned zasvé. Zbytek šperků na sobě měla mít půjčených. „Ivetě to přijde moc, mít takhle drahé šperky na sobě, takže to zapůjčení i dar odmítla,“ nechal se slyšet Pomeje den před svatbou. Ve svatební den však prasklo, že důvodem jsou neshody s firmou, která šperky měla zapůjčit. Nakonec byla nevěsta úplně bez šperků.
  • Šest set až sedm set hostů
    Svatba nikdy nebyla připravována pro tolik lidí. Podle hostiny a prostoru na párty nebyl počet svatebčanů včetně médií z Česka i Slovenska vyšší než tři sta hostů.
  • Pečený vůl
    Na rautu měl být svatebčanům podáván vedle grilovaných selat i rožněný vůl, nakonec se ale z neznámých důvodů grilovaný vůl nepodával, vůbec nedorazil. Zůstala jen selata.
  • Přesnost
    Páteční obřad nabral asi hodinové zpoždění, hostina pro nejbližší svatebčany a rodinu asi tak dvouapůlhodinové zpoždění, krájení dortů, párty a házení kyticí se konalo o tři hodiny později, než bylo v plánu. Jediný konec neměl zpoždění, ba právě naopak zrychlení. Hosté se sice mohli bavit až do tří hodin do rána, ale vzali do zaječích už po jedné hodině.
  • Ohňostroj
    Jiří Pomeje si pustil nejspíš fantazii pěkně na špacír, když do médií hlásal, že bude o půlnoci velkolepý ohňostroj, kde v červeném srdíčku zazáří jejich iniciály. Ohňostroji dokonce udělal takovou reklamu, že už patnáct minut před půlnocí pomalu neodlepili oči od oblohy jak svatebčané, tak celá Hluboká. Místní dokonce jeli několik kilometrů za Hlubokou, jen aby viděli tu velkou parádu. Když se ani v jednu hodinu nic nedělo, všichni pochopili, že je lepší si zapálit prskavku a jít spát.
  • Vystoupení Petra Jandy
    Zpěvák Petr Janda měl okolo půlnoci vystoupit na párty jako exkluzivní host. Po rvačce, ve které figurovali jeho kamarád Aleš Brichta se svou skupinou a rodina Kočkových, ale odjel předčasně s manželkou domů. Incident podle něho znatelně pokazil atmosféru.

Posvatební párty novomanželů Pomejových - Ivetu z veselky odvezla policie!

Večírek Bartošové a Pomejeho - Na svatbě tekla krev!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.