7 osudových mužů Lucie Bílé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

7 osudových mužů Lucie Bílé

Všechny lásky jsou pryč a Lucii čeká opětovně nepříjemná zkušenost – rozvod. Na žádného chlapa teď prý nemá náladu, a kdo ji bude chtít milovat, musí si ji podle jejích slov najít sám.
Všechny lásky jsou pryč a Lucii čeká opětovně nepříjemná zkušenost – rozvod. Na žádného chlapa teď prý nemá náladu, a kdo ji bude chtít milovat, musí si ji podle jejích slov najít sám. (Aha! – Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Dalibor Puchta, Marek Pátek, TV Nova, Reuters, ara)

S muži to Lucie Bílá nikdy neměla lehké. Jak se zdá, zatím toho pravého dosud nepoznala a na skutečného prince stále marně čeká... A nenechte se zmást tím, že se pro každou novou známost Lucie doslova nadchne a vyhlašuje do světa, jak moc je šťastná, jak je všechno nádherné a jak je zamilovaná.

Maskovat, to zpěvačka umí na jedničku! „Co dělá Bílá, když je jí opravdu blbě? Bílá, protože si to strašně přeje, tak křičí do celého světa, že je v sedmém nebi, že je všechno fajn a že je šťastná jako blecha,“ přiznává sama Lucie. Jací byli její osudoví muži, kteří v jejím životě hráli důležitou roli?

Tomáš Holý (†22)
Nejslavnější dětská hvězda své doby, Tomáš Holý, byl Lucčina první velká láska. Byla to ona, která po vztahu s ním toužila. „Tomáš byl v té době sám, rozešel se s dívkou, a byl z toho smutný. Kamarád, který se o tom zmínil, mi dal číslo, na které jsem bez rozpaků zavolala. Jmenuji se Lucka a chci s tebou chodit, co ty na to? A on, že jo,“ vzpomínala na seznámení ve své knize »Teď už to vím... Možné je všechno« Lucka. Holý bydlel jen pár baráků vedle, takže si první rande dali v hospodě na půli cesty. „Tomáš byl o dva roky mladší a najednou jsem to byla já, kdo má pro co žít, o koho se starat. Působil na mě hrozně kladně,“ přiznala zpěvačka. Po krátké době spolu začali bydlet a užívali si jeden druhého. Pak ale přišel Silvestr roku 1989. Krátce po něm odjela Lucka na delší zájezd na Slovensko. Když se vrátila domů, čekal ji šok. Dozvěděla se, že Tomáš je po smrti. „Po mém odjezdu trávil Tomáš čas na chalupě se svým kamarádem, který měl přezdívku Šlajch. Ve vesnické hospodě se dohodli, že zburcují další známé a uspořádají pořádný tah. Měli něco upito, ale Tomáš chtěl mermomocí řídit. V plné rychlosti narazili čelně do stromu. Šlajch měl odřené koleno, Tomáš byl na místě mrtev,“ vylíčila tragickou událost Lucka, která po jeho smrti několik týdnů ani nevyšla z bytu.

Víťa
Další románek si prožila s klukem, který se jmenoval Víťa a který jí připomínal Tomáše. „Nebyl zlý, zvláště v začátcích tam bylo také pár hezkých chvil. Nejhůře jsem ale nesla jeho snahu totálně mě zotročit, učinit ze mne kuchyňského robota pracujícího na povel. Neustále mě podceňoval, když jsem zpívala, zacpával si uši, že ho ta faleš bolí,“ vzpomíná na Víťu Bílá. Se svou podřízenou rolí se nakonec smířila, nechtěla totiž ztratit mužského, iluzi lásky, domov... „Zanechala jsem zpěvu, nechodila do společnosti. Třináct hodin denně jsem vyvařovala, uklízela, šila. Víťa nepracoval,“ líčí společný život Lucka. „Nakonec to skončilo tak, že se v době mého pobytu v nemocnici sblížil s jinou dívkou,“ řekla Lucie.

Petr Kratochvíl (57)
Producent Petr Kratochvíl se s Lucií seznámil v roce 1993, na samém začátku její kariéry, a to především díky účinkování Bílé v Kratochvílově projektu »Zahrada rajských potěšení«. Láska z nich vyzařovala doslova na dálku, přesto se nikdy nevzali. „Petr se choval tak odlišně od všeho, co jsem poznala. Jako by spadl z Měsíce. Věřil mi, a to i přesto, že určitě o mně slyšel samé hrozné věci,“ svěřila se Lucka. Jejich vztah nemohla přenést přes srdce Kratochvílova poslední milenka. Nesla rozchod s Kratochvílem velmi těžce, zhubla o dvanáct kilogramů. Navíc jim dost často vyhrožovala. A ještě tu byla i Kratochvílova manželka Milena. „Nikdy jsem mu nevyčetla, že se o rozvod málo stará. Pochopila jsem, že papír není podstatný, podstatný je vztah. Když ten nedrží pohromadě, papírem se zalepit nedá,“ povzdechla si zpěvačka. Chvíli na to se Petr s Luckou dohodli, že když je jejich vztah tak báječný a je postaven na lásce, že by to chtělo miminko. V roce 1995 se jim narodil Filip. „Zavřeli jsme se na chalupě, vypnuli mobily a za devět měsíců se narodil Filípek. Kluka jsem si strašně přála,“ prozradila Lucka. Z romantické lásky se ovšem po čase stal stereotyp. Ke krachu jejich vztahu velkou měrou přispěly i Kratochvílovy milostné úlety. Nakonec se vztah Lucky a Kratochvíla v roce 2000 rozpadl, a to kvůli tomu, že se Kratochvíl zamiloval do Miss ČSFR 1992 Pavlíny Baburkové (35), ke které nakonec odešel. I přesto však Kratochvíl v životě Lucie Bílé hraje stále významnou roli, společně vlastní divadlo Ta Fantastika.

Radek Pokorný
Vztah s podnikatelem v nemovitostech Radkem Pokorným byl pro zpěvačku pouze krátkým románkem, který neměl dlouhého trvání. Lucie se s Pokorným dala dohromady po rozchodu s Kratochvílem. Během krátké doby následovaly zásnuby, ale po sedmi měsících se rozešli. „Byla to pouze slabá náplast za Petra Kratochvíla,“ prohlásila tehdy zpěvačka.

Jan Révai (41)
O moc déle nevydržel ani její další vztah, tentokrát s hercem Janem Révaiem. „Vztah s Jeníčkem byl svým způsobem jakousi kamarádskou vzájemnou výpomocí. Nevěděl, co si má se svou slovenskou milou počít, neměla ani telefon, stále mu někam mizela. Koupila jsem mu telefon pro jeho Slovenku, aby si mohli volat, jenže on si chtěl povídat se mnou. Tak dlouho jsme ty naše lásky řešili, až jsme si jednoho rána všimli, že to začíná vypadat jako náš problém,“ svěřila seBílá. Herce brala jako svého mladšího brášku, chybělo ale to hlavní – láska... „Byl to pohodový, nezávazný vztah, ze kterého se nic nebezpečného nemohlo vyklubat – ani velká láska, ani nenávist,“ dodala Lucka. Révai prý měl velmi pěkný vztah i s Filípkem, ale Bílá za krátkou dobu vztah nakonec utnula. „Řekla jsem mu, že toho necháme. Že potřebuje k sobě někoho, kdo ocení jeho vlídnost a laskavost. Jen chabě se bránil, že už nikoho lepšího k sobě nenajde. Za pár měsíců měl vedle sebe krásnou dívku,“ zavzpomínala na Révaie Bílá.

Stanislav Penk (34)
Pozounista Stanislav Penk byl prvním mužem, se kterým Lucka stanula před oltářem. Svatba to byla pro většinu veřejnosti velmi nečekaná. Společné štěstí jim nevydrželo ani rok. Vydali společné prohlášení, že jejich manželství končí. „Stáňa se začal měnit před očima, pod rukama. Začalo mu vadit všechno, co se mnou nějak souvisí: má minulost, přítomnost, mé okolí, přátelé, rodina i má práce. Začala z něj padat zlá slova,“ přiznala s odstupem času zpěvačka. Krutou pravdu veřejně prý stejně ale nikdy nepřizná.

Václav Noid Bárta (27)
Přestože Lucie po pádu prvního manželství prohlašovala, že od mužů si chce na nějaký čas odpočinout, krátce na to poznala o čtrnáct let mladšího Václava Noida Bártu. Jejich vztah zpočátku vypadal jako z románu, a tak nikoho nepřekvapilo, když se před dvěma a půl lety tajně vzali v italském Miláně. Teď je ale všechno jinak! Prvního září Lucie oficiálně oznámila rozvod.

Co řekl Noid o manželství s Luckou
PÁR DNŮ PO SVATBĚ

Jste čerstvý ženáč. Nelitujete svého kroku?
„Určitě ne! Naopak mám pocit, že je vše ještě mnohem lepší.“

V soukromí říkáte manželce Lucko, nebo Hanko?
„Ani jedno. Když jsme spolu, oslovuji ji... Lásko.“

Můžete krátce připomenout, kdy a kde jste se poznali?
„V divadle. K osudnému setkání došlo poté, co jsem se dostal konkurzem na muzikál Excalibur a Lucka asi po dvou měsících zkoušení nastoupila. Tam jsme se poprvé viděli u šaten.“

Přeskočila mezi vámi jiskra okamžitě, nebo jste k sobě hledali cestu delší dobu?
„Musím říct, že přeskočila hned.“

Jste o čtrnáct let mladší než vaše manželka. Znamená to automaticky, že jste pod pantoflem?
„No...zatím ještě pod pantoflem nejsem. My se totiž umíme o všem dohodnout, jsme jeden k druhému tolerantní.“

Lucčin syn Filípek vám říká tati, nebo Vašku?
„Určitě Vašku. Tátu má skvělého a jsme spolu kámoši.“

Pokud by se vám s Luckou nepodařilo miminko, počítáte s adopcí?
„Pokud by se nám to nepovedlo, tak to samozřejmě nevylučujeme. Ale nám se to povede.“

Lucie Bílá a Václav Noid Bárta - ROZVOD ROKU: Lucko, Vašku, řekněte už pravdu!

Pikantnosti o rodině Václava Noida Bárty - Může za rozchod Noidův otec?

Astroložka Olga Krumlovská pro Aha!: Hvězdy nepřejí Bílé ani Bartošové

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.