Astroložka Olga Krumlovská pro Aha!: Hvězdy nepřejí Bílé ani Bartošové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Astroložka Olga Krumlovská pro Aha!: Hvězdy nepřejí Bílé ani Bartošové

 (Aha! – Kateřina Kalibánová, ara)

„Průšvih je v tom, že jak Lucie Bílá, tak Iveta Bartošová mají Lunu ve svém horoskopu sestaveném podle přesného data i hodiny jejich narození pod vlivem Marsu. Každá ale trochu jinak. To, co je spojuje, podle astrologického výkladu postavení hvězd, je právě úděl nenaplněné lásky.

Obě si hledají stejný typ mužů,“ tvrdí astroložka Olga Krumlovská. „Jsou to muži bojovní a toužící se prosadit. Postavení jejich Luny v horoskopu říká, že obě mají sklon přitahovat takové partnery, kteří je mohou i fyzicky nebo psychicky týrat,“ dodává astroložka.

Často se spletou
Odvážné tvrzení Krumlovské jde však ještě dál: „Někdy se mohou domnívat, že už konečně našly toho pravého, ale zase je to jenom zdání. Partner, který by pro ně byl skutečně vhodný a tedy ideální, je totiž nikdy přitahovat nebude. Je tu ale ještě další věc. To, jak každý z nás bude prožívat lásku, určuje také postavení Venuše. Tu mají obě napadenou Uranem a Plutem, čímž je neštěstí v lásce korunováno. Uran je symbolem neustálých změn a zanechává za sebou spáleniště. Obě po lásce velmi touží a vždy je zasáhne jako blesk. Kdyby své osudové předurčení prolomily, byl by to zázrak,“ míní Krumlovská a ještě dodává, že Iveta Bartošová má právě teď k takovému zlomu svého osudu i života velkou šanci.

Obě potkala smrt
Astrologie si však všímá i dalšího aspektu. V těsné blízkosti Venuše se u obou navíc nachází tzv. Černá Luna, která vypovídá o jejich časté bezmocnosti. Uran také přináší úrazy a tragické nehody a možná právě proto skončily tragédií životy Petra Sepéšiho (bývalý přítel Bartošové – pozn. redakce) i Tomáše Holého (bývalý přítel Bílé – pozn. redakce). Možná právě oni by pro Ivetu i Lucii byli těmi pravými, ale zemřeli předčasně při autonehodě. Obě si pak ze ztráty milované osoby odnesly šrámy na duši.To, co Lucii s Ivetou ještě podle hvězd nápadně spojuje, je také postavení Venuše v Rybách, což podle astroložky značí zesílený umělecký talent a touhu po romantické a citlivé lásce. Jenže právě Uran to »nedovolí«.

7.9.2008

7 osudových mužů Lucie Bílé

Lucie Bílá a Václav Noid Bárta - ROZVOD ROKU: Lucko, Vašku, řekněte už pravdu!

Pikantnosti o rodině Václava Noida Bárty - Může za rozchod Noidův otec?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.