Lucie Bílá a Václav Noid Bárta - ROZVOD ROKU: Lucko, Vašku, řekněte už pravdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá a Václav Noid Bárta - ROZVOD ROKU: Lucko, Vašku, řekněte už pravdu!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta, ara)

V pondělí 1. záři přinesl deník Aha! jako úplně první informace o tom, že ve hvězdném páru Lucie Bílá – Václav Noid Bárta není všechno v pořádku. Důkazem byly fotky, na kterých se Noid měl až nápadně k blondýnce, z níž se později vyklubala Jerry – přítelkyně režiséra Filipa Renče.

Odpověď Lucie Bílé na sebe nenechala čekat a z jejích úst poprvé zaznělo slovo ROZVOD. To, co se po zveřejnění fotek v deníku Aha! a Lucčině oznámení o rozvodu rozpoutalo, nemá ve vodách českého showbyznysu obdoby. Každý den se objevovala nová prohlášení a svědectví. Co přesně se tedy dodnes ví?

  • 1. září: Jeden z našich čtenářů vyfotografoval u Křižíkovy fontány v Praze Noida, jak se líbá a objímá s neznámou blondýnkou. Poprvé tak vyplulo na povrch, že manželství Lucie Bílé a Noida není v pořádku.
  • 2. září: Zřejmě v reakci na fotky zveřejněné v Aha! Bílá a Noid prohlásili, že spolu už delší dobu nežijí. Nešli spolu dokonce ani na společnou večeři s producenty Carmen, kde oba účinkují.
  • 3. září: Poprvé byla zveřejněna totožnost dívky, se kterou byl Noid přistižen, a její fotky, které uveřejnilo Aha!, pomohly pravdě o manželské krizi vyplout na povrch. Mluvilo se také o tom, že dívka s přezdívkou Jerry nebyla prvním Noidovým úletem. Noid ovšem nevěru popřel a prohlásil, že za rozchodem není nikdo třetí. Zároveň se provalilo, že v době, kdy měl Noid řádit s Jerry, měla Lucka doma dámskou jízdu.
  • 4. září: Řešilo se majetkové vyrovnání manželů. Přestože Bílá s Noidem podepsali předmanželskou smlouvu a Lucie tak rozvodem o nic nepřijde, Noid s prázdnou rozhodně neodejde. Lucka k němu byla až moc štědrá, během pěti let jejich vztahu mu darovala luxusní motorku, buginu, mercedes a nechala mu otevřený účet. Na Vánoce nebo k narozeninám mu kupovala dárky za statisíce.
  • PŘEDEVČÍREM: Sázkové kanceláře vypsaly sázky, zda k rozvodu Bílé s Noidem dojde za měsíc, za dva, a nebo se nakonec zase dají dohromady. Lucie Bílá zároveň popřela, že by šlo pouze o reklamní tah před premiérou muzikálu Carmen. Prozradila, že o rozvodu uvažovala už delší dobu. Veřejnost se postavila za Bílou a z rozchodu viní Noida. Dokonce na jedné benzince, kde Vašek tankoval, ho slovně napadla obsluhující pokladní.
  • VČERA: S šokujícím vyjádřením přispěchala dívka, se kterou byl Noid přistižen, tedy Jarmila Tabačková alias Jerry. Podle ní to celé byla Lucií Bílou dobře nastražená past. Noid prý přiznal, že Bílou už před měsícem žádal, aby jejich rozchod oficiálně oznámili veřejnosti. Ta prý tehdy odmítla.
  • DNES: Noid nesmí přes práh! Situace u Bílé doma se dost vyhrotila. Kdeže poklidný rozvod. Nesnášenlivost obou manželů je zřejmě tak velká, že dnes už jeden druhého nechtějí ani vidět. Cynická Bílá sice všude s křečovitým výrazem ve tváři prohlašuje, že se stále ještě manželem vychází jako bratr a sestra a že je vše, jak má být... Zřejmě není. Ani psa si Noid nejede vyzvednout osobně. Předává mu ho známý taxikář. Že by si právě takhle Lucie představovala sourozenecký vztah? Špatně si zřejmě vysvětluje i vztah mezi matkou a synem. Na veřejnosti totiž s Filipem působí jako dva milenci, a ne jako rodič a dítě.

Rozvod - Lze ho provést dvěma způsoby
V České republice se rozvádí takřka každý třetí pár. Není tedy proto divu, že se rozvádějí i celebrity. A jak takový rozvod probíhá?

  1. Klasická cesta
    Soud po podání návrhu na rozvod zkoumá příčiny. Pokud se manželé nedomluví, může se takové jednání táhnout měsíce, ve výjimečných případech až roky.
  2. Zrychlené řízení
    Jestliže nejsou manželé ve sporu a předem si dohodnou bydlení, výživné a péči o děti, mohou být rozvedeni během jednoho stání. Soud nemá v takovém případě co zkoumat, vše je předem vyřešeno těmito prohlášeními.

Proč se Lucie s Noidem rozvádí? 5 spekulací, které hýbou národem

Rozchod Lucie Bílé a Václava Noida Bárty šokoval snad každého. Tím spíš, že do poslední chvíle manželskou krizi úzkostlivě tajili. Hned se proto začaly množit spekulace, co je pravou příčinou jejich nečekaného konce. Nedělní Aha! nabízí pět nejčastějších spekulací o rozchodu.

1. Přestali si rozumět
Věkový rozdíl byl až příliš velký. Noid byl mladý, nevybouřený, Lucie zralá a úspěšná, toužící po dalším dítěti. Začali mít rozdílný pohled na svět, a tak se Lucie rozhodla trápení ukončit.
Pravděpodobnost: 80 %

2. Noidovy milenky
Lucie už přestala Noida bavit, a tak si začal užívat. Mejdany, kamarádi a nakonec i milenky... A to už bylo na Lucii moc... Nevěry prostě odpouštět nedokáže.
Pravděpodobnost: 60 %

3. Noid ji využil pouze ke svému zviditelnění, teď už ji nepotřebuje
Noid využil Lucii pouze ke svému zviditelnění ve světě showbyznysu. Předtím, než si začal s Luckou, o něm nikdo nevěděl. Bílá ho vytáhla do světa, seznámila s vlivnými lidmi, což zužitkoval k napsání muzikálu Božena Němcová. Najednou zjistil, že už Lucku nepotřebuje, přestal se přetvařovat a začal dělat všechno pro to, aby ho Bílá pustila k vodě.
Pravděpodobnost: 30 %

4. Jde pouze o dokonalou reklamu
Premiéra nového muzikálu Carmen, kde bude hrát jak Bílá, tak i Noid, se nezadržitelně blíží. Po takové události se lidé do divadla jen pohrnou. Každý je bude chtít vidět! Do konce roku bude vyprodáno...
Pravděpodobnost: 10 %

5. Rozejít se chtěla Lucie
Posledním názorem, který se objevil, je, že rozejít s Noidem se chtěla sama Lucie, která ho už zkrátka nechtěla mít po boku. Mohla prý zinscenovat i Vaškovo údajné dovádění s milenkou a pak nečekaně udeřit.
PPravděpodobnost: 20 %

Pikantnosti o rodině Václava Noida Bárty - Může za rozchod Noidův otec?

Astroložka Olga Krumlovská pro Aha!: Hvězdy nepřejí Bílé ani Bartošové

7 osudových mužů Lucie Bílé

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.