Kauza Bednářová: Od prvních fotek v Aha! po dusno u Klausových | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kauza Bednářová: Od prvních fotek v Aha! po dusno u Klausových

Titulní strana Aha! z 10. března 2008
Titulní strana Aha! z 10. března 2008 (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Petr Novotný)

10. března 2008 - Poslední Klausovu milenku Petru Bednářovou odhalil deník Aha! v březnu, noc po prezidentském slibu. Klaus si mladičkou letušku odvezl do hotelu ve Vestci, kde s ní byl až do rána. Pak ji odvezl na letiště a odjel domů. Protože to nebyla Klausova první milenka, Livia se hodně rozčílila.

10. března 2008

Poslední Klausovu milenku Petru Bednářovou odhalil deník Aha! v březnu, noc po prezidentském slibu. Klaus si mladičkou letušku odvezl do hotelu ve Vestci, kde s ní byl až do rána. Pak ji odvezl na letiště a odjel domů. Protože to nebyla Klausova první milenka, Livia se hodně rozčílila.

4. dubna 2008

Prezident se k aféře dlouho nechtěl vyjádřit, nakonec v exkluzivním rozhovoru pro Aha! přece jen kápl božskou: „Řekl bych jedině to, že to, že nás spolu vyfotili, nebyla fotomontáž, ani naprostá náhoda.“ Jak aféru vysvětlil manželce Livii? „To se vysvětlit nedá a nedá se vůči tomu čekat nějaké porozumění.“

Kliknutím zvětšete

14. dubna 2008

Ani ne pět týdnů od aféry, a Klaus opět dostal roupy. Navzdory slibům, které dal Livii, se na veřejnosti opět objevil s milenkou Bednářovou. Neměl ale přece jen tolik odvahy, aby ji na finále hokejové extraligy v pražské Sazka Areně posadil hned vedle sebe, a tak Bednářová sledovala hokej o řadu blíž k ledu než on.

4. září 2008

Stejné místo činu jako v březnu! Deník Aha! zde Klause opět načapal na tajném dostaveníčku s Bednářovou. Když prezidentovi hoši spatřili naše fotoreportéry, okamžitě Bednářovou i v černých společenských šatech a dámských botičkách navlékli do motorkářské bundy a kalhot, naložili na motorku a urychleně odvezli pryč...

Václav & Livia Klausovi - Přísně tajné: Domlouvají rozvod?

Klausovy milenky: Samé letušky!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.