Belohorcová otevřela krám: Langmajer řádil! Vzal číšníkovi šampus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Belohorcová otevřela krám: Langmajer řádil! Vzal číšníkovi šampus!

Zuzka Belohorcová přilákala na otevření svého nového obchodu Faith hereckého bouřliváka Jiřího Langmajera.
Zuzka Belohorcová přilákala na otevření svého nového obchodu Faith hereckého bouřliváka Jiřího Langmajera.

PRAHA – Sexbomba Zuzka Belohorcová (32) a její snoubenec Vlasta Hájek (32) pozvali na párty k otevření jejich obchodu Faith celou řadu osobností!


Vedle české tváře této francouzské značky Jiřího Korna se nejvýrazněji prosadil herec Jiří Langmajer (42), který s majiteli obchodu oslavoval až do rána v nedaleké restauraci.

Langmajer se však rozjel už na večírku, kde kolem něj stále kroužili číšníci s podnosy šampaňského. A když mu posléze nalít nechtěli, herec jim svérázně odebral láhev a obsloužil se sám. Poprvé po několika měsících po porodu si do společnosti vyšla i rosnička Romana Vítová s Petrem Jáklem. „Sofinku doma hlídají naši, my máme snad první volný večer,“ smál se Jákl. „Jo, jenže mně už se teď stýská,“ vzdychla Romana, a hned si v telefonu našla dceřinu fotografii. Na oblečení Faith se přišla podívat i modelka Petra Štekl-Faltýnová, vylepšená novým tetováním na kotníku, v doprovodu s manželem Simonem.

Zralejší milovníky módy na »otvíračce« obchodu představoval Jiří Krampol s manželkou Hankou, bavič Vláďa Hron či XXL moderátor Xaver Veselý.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (mac)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.