Tančit bude i Batulková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tančit bude i Batulková!

Dana Batulková bude tančit v televizním StarDance.
Dana Batulková bude tančit v televizním StarDance. (Aha! – Josef Mašek, Alexandr Malachovský, Martin Pekárek, Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Herečka Dana Batulková (50) je další tváří, která bude na podzim soutěžit ve třetí řadě show České televize StarDance!


Představitelka učitelky náboženství ze seriálu Horákovi už pilně dře na prvních tanečních krocích a nemůže se dočkat prvního dílu show. Poté, co prožila bouřlivý rozvod s exmanželem Davidem Prachařem, který údajně odmítl účast v této show právě kvůli Batulkové, je opět plná elánu a na tanečním parketu to prý pěkně rozjede. O titul krále nebo královny tanečního parketu se utká s hereckými kolegy Vladimírem Kratinou a Davidem Suchařípou, s moderátorem Jaromírem Bosákem, zpěvačkou Ivou Frühlingovou, modelkou a bývalou Miss ČR Janou Doleželovou nebo herečkou a zpěvačkou Zuzanou Norisovou.

Kdo se představí ve StarDance?

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.