Sabina Laurinová po porodu: Dcera se jmenuje Maja Kameníková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sabina Laurinová po porodu: Dcera se jmenuje Maja Kameníková!

Sabina porodila příteli dceru Maju.
Sabina porodila příteli dceru Maju.

PRAHA – Herečka Sabina Laurinová (36) a její přítel, stomatolog Karel Kameník (41), se dmou pýchou! Jak již včera jako první informoval deník Aha!, ve čtvrtek v 7.55 ráno se jim narodila dcera Maja!


„Porod proběhl v pořádku a já i Maja jsme v pořádku. Jsem šťastná, že mám opět holčičku, protože to s nimi už umím. Hlavní je, že jsme obě zdravé. Otec je šťastný. Holčička měří 49 cm a váží 3,4 kg a má příjmení otce,“ prozradila nám šťastná maminka, která i s dcerkou zatím zůstává v porodnici v pražském Podolí. Její přátelé a kolegové z divadla se o porodu dozvěděli až z médií, Sabina měla celý den po narození Maji vypnutý telefon a užívala si soukromou radost jen s přítelem.

Laurinová má z manželství s rockerem Pepou Vojtkem ještě šestiletou dceru Valentýnku, která si prý sestřičku moc přála. Po rozchodu s Vojtkem Sabina nový vztah s tehdy ženatým Kameníkem dlouho tajila. Dalšího potomka má už i Vojtek, s dosavadní manželkou Libuškou mají ročního syna Matyáše. V současnosti se Vojtek rozvádí a žije s tanečnicí Jovanou Skrčeskou.


Autor: (mac, km)
Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.