Hron se vrhl na veterány! Utrácí za ně miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hron se vrhl na veterány! Utrácí za ně miliony!

Vláďa Hron se zamiloval do veteránů, neváhá do nich investovat miliony!Na tohohle si teprvezuby brousí.
Vláďa Hron se zamiloval do veteránů, neváhá do nich investovat miliony!Na tohohle si teprvezuby brousí. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Bavič Vláďa Hron (42) si našel novou lásku! Staly se jí stará auta a motoroví veteráni! Už dnes třeba Vláďa jede se svým vlastním vozem – nejkrásnější škodovkou všech dob, modelem 860 Cabriolet de Ville – závod z německého Bad Schandau do České Lípy!

„Naše auto startuje v půl deváté ráno. Pojedeme po hlavní silnici z Hřenska směrem na Drážďany podél Labe,“ prozradil Aha! Hron. Ten si vyzkouší se svým vozem i místo spolujezdce na závodech veteránů Sachsen Classic, které se jedou koncem září v Německu. A zatímco do nynějšího vozu investoval 1,5 milionu, teď má zálusk na dalšího dědečka! Jedná se o Renault NN, ročník 1924, jehož cena je podle ředitele galerie Prague Classic Car centre Miroslava Kotlaříka 690 000 korun. „Pan Hron o něj projevil zájem, ale zatím zálohu nesložil,“ sdělil Aha! Kotlařík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.