Ondřej Neff a hvězda Ulice Ljuba Krbová - Svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ondřej Neff a hvězda Ulice Ljuba Krbová - Svatba!

 (Aha! – David Kundrát)

ŠTIŘÍN/ZVOLE – Hvězda seriálu Ulice herečka Ljuba Krbová (49) a spisovatel Ondřej Neff (62), který nedávno oplakal manželem brutálně zavražděnou dceru Irenu (†28), se minulý týden v pátek tajně vzali! Život jde dál, a vdovci Neffovi tak začala v altánku na břehu romantického jezírka ve Štiříně nová etapa.

180 dní po vraždě dcery
Podívej, ty zrůdo, zase budou šťastní

Zatímco vrah Robert Novák konečně míří 180 dnů po činu k soudu, Neff uspořádal rituál v zenbuddhistickém stylu k oslavě života!

„Bylo to moc hezké a jsem ráda, že jsem to udělala. Proběhlo to jen v komorním kruhu, mně šla za svědka dcera Anna Marie a Ondřejovi jeho služebně nejstarší kamarád,“ prozradila deníku Aha! Ljuba Krbová, která si i po svatbě nechala své příjmení.

„Ljuba konzultovala otázku jména s kamarádkami herečkami – většina si jich i po sňatku drží původní jméno, a pak mluvila i s některými, které si jméno změnily a bědují, že tak udělaly – kvůli smlouvám a fakturám a podobným nechutnostem si zkomplikovaly život. Takže jsme manželé Neff a Krbová, po pěti letech šťastného soužití Neff a Krbová na psí knížku,“ dodává Neff s tím, že veselo bylo už ráno před svatbou. „V pátek ráno netekla u nás ve Zvoli, kde bydlíme, voda. Takže tradiční únos nevěsty se nekonal – ale byli jsme opravdu ráno v den svatby hodně separováni. Ljuba se ráno sprchovala a šlechtila u kamarádů v Olešku a já u její dcery v Praze na Novodvorské,“ prozrazuje Neff na svém webu hyena.cz. A co svatební cesta?

„My jsem s Ondřejem tak intenzivní cestovatelé, že přerušovanou svatební cestu máme prakticky pořád,“ směje se Ljuba, která se sňatkem stala »babičkou« Neffovy osiřelé vnučky Dominky. Tu, po vraždě její maminky, dostal do opatrovnictví Neffův syn David.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.