Kateřina Kristelová: »Plácala« se v písku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kateřina Kristelová: »Plácala« se v písku!

Moderátorka Kateřina Kristelová svým vypláznutým jazýčkem vyvažovala rovnováhu, protože v písku se jí špatně chodilo.
Moderátorka Kateřina Kristelová svým vypláznutým jazýčkem vyvažovala rovnováhu, protože v písku se jí špatně chodilo. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – „Právě jsem se vrátil z hor a teď se cítím jako v pekle,“ řekl hned po příchodu na Bohemia sekt párty Aleš Háma (33). Prostředí První smíchovské pláže a bublinkám šampaňského nakonec moderátor podlehl.

„Právě jsem se vrátil z hor a teď se cítím jako v pekle,“ řekl hned po příchodu na Bohemia sekt párty Aleš Háma (33). Prostředí První smíchovské pláže a bublinkám šampaňského nakonec moderátor podlehl. Jeho manželka Gábina mu naštěstí v konzumování alkoholu nebránila. Moderátorce Kateřině Kristelové se v písku špatně chodilo a několikrát do něj málem upadla. „Tak se tu nějak plácám,“ smála se.

Příjemnou podvečerní atmosféru zpestřovala skupina Bojkot Production, jejíž frontman herec Martin Písařík zpíval také ve španělštině. „Na horách jsem byl čtyři dny a hezky jsem si odpočinul. Včera na horách, dnes na písku, jsem zvědavý, kde se ocitnu zítra,“ smál se Aleš Háma. Ten se po vypití uvítacího drinku dožadoval o další.

Chladivé bublinky si vychutnávala také herečka Klára Jandová (26), která už po hodině nezvládala chodit po svých. Musel jí pomoci neznámý gentleman, který ji ochotně nosil ze schodů. Především o práci diskutovala produkční a modelka Eva Jasanovská s Lucií Koňaříkovou–Salomé. Okolní zábava je moc neoslovila. Popít a »zapařit« přišla také sexbomba Alice Bendová, která se ještě v pozdních večerních hodinách projížděla na loďce po Vltavě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.