»Vékávéčka« a Ošklivka Katka - Jsou na nože! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Vékávéčka« a Ošklivka Katka - Jsou na nože!

Tým Velmi křehkých vztahů vedla Alice Bendová (druhá zleva).
Tým Velmi křehkých vztahů vedla Alice Bendová (druhá zleva). (Aha! - Petr Novotný)

PRAHA – Protagonisté seriálu Velmi křehké vztahy a Ošklivka Katka proti sobě bojují! Naštěstí jen ve speciálu soutěže televize Prima 5 proti 5, která vyměnila plášť i moderátora.

Protagonisté seriálu Velmi křehké vztahy a Ošklivka Katka proti sobě bojují! Naštěstí jen ve speciálu soutěže televize Prima 5 proti 5, která vyměnila plášť i moderátora.

„Pan Novotný to bohužel už nestíhal, kvůli velkému pracovnímu vytížení, takže jsme zvolili jako moderátora Petra Lesáka,“ uvedla pro deník Aha! mluvčí televize Prima Jana Kocová. Zbrusu nové studio si vyzkoušela pětice herců z každého ze seriálů jako první. Mezi reprezentanty Ošklivky se objevila »ošklivka Katka« Janečková, Lumír Olšovský, Míša Horká, Ladislav Županič a Ivana Křížková, která si vzala do studia plyšového maskota, jemuž interně přezdívala prdelka.

To Alice Bendová z VKV si vzala do studia na pomoc maminku. V týmu s ní dále soutěžili Sandra Pogodová, Daniel Bambas, Sylva Koblížková nebo Martin Zounar. „Výhra sto tisíc korun poputuje na konto Unicefu,“ prozradila hlavní výhru mluvčí Kocová. Který tým je však pro organizaci získá, zůstává zatím utajeno.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.