Aneta Langerová: Konec velké lásky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aneta Langerová: Konec velké lásky?!

Aneta se obarvila na blond a před světem se schovala za tmavé brýle.
Aneta se obarvila na blond a před světem se schovala za tmavé brýle. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Rozchod?! Hádky a odloučení. Tak prý v současné době vypadá vztah zpěvačky Anety Langerové (21) a její o sedmnáct let starší přítelkyně Ivy Milerové.

Rozchod?! Hádky a odloučení. Tak prý v současné době vypadá vztah zpěvačky Anety Langerové (21) a její o sedmnáct let starší přítelkyně Ivy Milerové. „Nevím, co přesně se stalo, ale každopádně je to teď mezi nima dost mizerné. Několikrát jsem viděla Anetu, jak odcházela od Ivy se slzami v očích, a i Iva je poslední dobou dost smutná. Dokonce jsem slyšela, že se holky rozešly,“ popisuje kamarádka známé zpěvačky.

Podle zákulisních zvěstí má být příčinou velké krize ve vztahu mladé zpěvačky údajně nová láska. Sama Aneta vztah s Milerovou nikdy oficiálně nepotvrdila. „Nikomu do mého soukromí nic není. S kým žiju, je čistě moje věc,“ odmítla první česká SuperStar před časem jakkoliv komentovat zvěsti o tom, že je lesbička a že žije právě s ředitelkou hudebního vydavatelství Warner Music Milerovou.

Fotografové ji pak ale několikrát vyfotografovali, jak ráno od Milerové odchází. „Jakékoliv otázky k soukromí Anety nebudeme komentovat,“ říká bratr a manažer zpěvačky Nikola Langer.

Aneta Milerovou poznala těsně po svém vítězství v SuperStar, kdy jí ředitelka velkého hudebního vydavatelství domluvila setkání s Anetiným idolem, kanadskou zpěvačkou Alanis Morissette. „Tam se poznaly, ale vztah mezi nimi vznikl až později. Aneta to v té době ještě neměla v sobě úplně vyřešené,“ odkrývá pozadí vztahu, který patří mezi ty nejutajovanější v českém showbyznysu, člověk z Anetina okolí. Bude láska Anety a její milenky pokračovat, nebo se brzy po boku zpěvačky objeví někdo nový?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.