Dominika Mesarošová: Její nové »pětky« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Mesarošová: Její nové »pětky«

Spíš než na hodinkách Calvin Klein spočívaly oči všech mužů na Dominičiných nových pětkách, i když bradavky měla ještě přelepené, takže nebyly moc vidět.
Spíš než na hodinkách Calvin Klein spočívaly oči všech mužů na Dominičiných nových pětkách, i když bradavky měla ještě přelepené, takže nebyly moc vidět.

PRAHA – Na přehlídce šperků a hodinek prestižní značky Calvin Klein, kterou moderovala Mahulena Bočanová (41), se představila v odvážných modelech spodního prádla i Dominika Mesarošová (22).


Riskuje prsa i desetitisíce kvůli práci!

Na tom by nebylo nic divného, kdyby Dominika před několika málo dny neabsolvovala plastickou operaci prsou, kdy si své trojky nechala zvětšit na ohromné pětky! A už při prvním pohledu na blonďatou sexbombu bylo jasné, že na nich nemá stahovací podprsenku, která se nesmí sundat minimálně tři týdny po operaci!

Poprsí, za které by normální smrtelník dal v GHC centru, kde Dominiku operovali, částku šplhající se ke sto tisícům korun, dává kvůli svému workholismu Dominika všanc! „Vím, že by se to nemělo sundávat, ale pan doktor mi řekl, že když je to jen na chvilku, tak že to nevadí. Hlavně si nesmím nic oblékat přes hlavu, do všeho lezu nohama napřed, a navíc mám ještě pořád přelepené bradavky, aby se mi ty rány, kudy mi zaváděli silikony, neotevřely, takže je to někdy docela vtipný. Je to boj, aby nevyklouzly. Ale na téhle přehlídce mi opravdu záleželo. Chtěla jsem to jít stůj co stůj. Nakonec na rekonvalescenci je přece nejlepší práce, ne?“ usmívá se Dominika.

Smích by ji mohl ale přejít stejně jako modelku Hanu Mašlíkovou, která neuposlechla rad lékařů, podcenila rizika a potom musela na reoperaci. Ta by workholičku Dominiku, jež má poprsí od kliniky jako dar, mohlo přijít na pěkných pár tisíc pokuty!

Ve Vrtbovských zahradách se objevila i posmutnělá Inna Puhajková, pár hodin poté, co dala na letišti »sbohem« Jaromíru Jágrovi, vracejícímu se do sibiřského Omsku. „Už teď mi chybí,“ zoufala si Inna. „Ale za čtrnáct dní snad odletím za ním,“ dodala a šla si vylepšit náladu k předváděcímu stolku s luxusními hodinkami a šperky z chirurgické oceli. „Moc šperky nenosím, ale zrovna Calvin Klein se mi líbí, uvažuju, že si tu vyberu...“ Tak zahání smutek z odletu svého milého.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.