Láska z Ordinace se stala realitou - Šťastný & Veronika: Chodí spolu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Láska z Ordinace se stala realitou - Šťastný & Veronika: Chodí spolu?

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Něžné doteky, letmé polibky a chichotání. Tak vypadal na večírku »novácké« Ordinace v růžové zahradě 2 v restauraci Magická zahrada jeden z nejpopulárnějších párů seriálu – Jan Šťastný (42) a Veroninka Nová (21) alias MUDr. Dalibor Frynta a Sylva Petrová. Že by se ti dva do sebe zakoukali i mimo filmové kamery?

Něžné doteky, letmé polibky a chichotání. Tak vypadal na večírku »novácké« Ordinace v růžové zahradě 2 v restauraci Magická zahrada jeden z nejpopulárnějších párů seriálu – Jan Šťastný (42) a Veroninka Nová (21) alias MUDr. Dalibor Frynta a Sylva Petrová. Že by se ti dva do sebe zakoukali i mimo filmové kamery?

To napadlo asi všechny okolo při pohledu na doslova zářící Veroniku, hojně obletovanou šarmantním Šťastným. Že by snad Šťastný chtěl »cukrováním« s půvabnou Veronikou vrátit manželce Lence (49) potupu, kterou mu připravila, když se vydala na Prague Food Festival v oficiální společnosti Daniela Dvořáka (54), šéfa Národního divadla v Brně?


PIKANTNÍ DŮKAZNÍ FOTOGRAFIE Šťastného s Novou můžete vidět už zítra v tištěném vydání deníku Aha!.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.