Morávková urazila Urbánkovou: Jíš za dvě, Naďo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Morávková urazila Urbánkovou: Jíš za dvě, Naďo!

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková (Aha – Martin Hykl, Marie Votavová)

PRAHA – Zpěvačka Naďa Urbánková (69) by se nad sebou měla zamyslet. A to pořádně! Její kolegové si o ní myslí, že je pořádný žrout.

Zpěvačka Naďa Urbánková (69) by se nad sebou měla zamyslet. A to pořádně! Její kolegové si o ní myslí, že je pořádný žrout.

Když totiž v primáckém pořadu »Hádej, kdo jsem« měla známá čtveřice v podání Dany Morávkové (37), Alice Bendové (35), Boba Klepla (50) a Martina Zounara (41) uhodnout VIP hosta v podání popového dua Kamélie, které moderátor pořadu Petr Vondráček popsal slovy: „Když jí, tak potřebuje dvě porce jídla,“ tak Morávková suše konstatovala: „Tak to bude Naďa.“ A myslela právě bývalou pěveckou hvězdu Urbánkovou, která je opravdu trošku rozměrnější. Jednoznačně tím bývalé Zlaté slavici, která ovšem v posledních letech proslula především hádkami a soudními spory s exmanželem, dala najevo, že by se neměla přejídat a i ve svých letech se trošku hlídat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.