Pavel Vítek na Karlštejně - Na hrad teď nesmějí muži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavel Vítek na Karlštejně - Na hrad teď nesmějí muži!

Pavel Vítek se svým přítelem Janisem Sidovským.
Pavel Vítek se svým přítelem Janisem Sidovským. (Aha! – Martin Hykl)

KARLŠTEJN – Zatímco v dobách Karla IV. nesměly na hrad Karlštejn ženy, v pondělí večer, když nádvoří hradu patřilo vyprodanému koncertu Pavla Vítka a jeho přátel – Šárky Vaňkové, Pepy Vojtka, Kateřiny Brožové a Evy Pilarové – nesměli do hradu muži!

Zatímco v dobách Karla IV. nesměly na hrad Karlštejn ženy, v pondělí večer, když nádvoří hradu patřilo vyprodanému koncertu Pavla Vítka a jeho přátel – Šárky Vaňkové, Pepy Vojtka, Kateřiny Brožové a Evy Pilarové – nesměli do hradu muži!

A to konkrétně manžel Evy Pilarové, který zpěvačce chtěl k výkonu na pódiu poblahopřát, předat růži a pomoct jí s věcmi do auta. „Prostě vás tam nepustíme,“ odmítl rezolutně bodyguard ustoupit z vchodu do šaten a nepomohlo ani vysvětlení, že dotyčný je opravdu manžel Evy Pilarové.

„Co se tu děje?“ nestačila se divit zpěvačka, když vyšla ven, aby se podívala, kde její muž vězí. Nakonec se ale všechno vysvětlilo a Pilarová i s manželem odešla do restaurace Pod Dračí skálou, kde se konala afterpárty.

Tam nechyběli režisér Zdeněk Troška nebo milenka Pepy Vojtka Jovana Skrčeská. Ta si zjevně blesky fotoaparátů velmi oblíbila a s křečovitě přehnaným úsměvem se vystavovala objektivům více než ochotně.

Mezi dalšími hosty se objevil i Jiří Krampol, který vysekl koncertu poklonu až na zem. „Bylo to moc pěkné, je to odvážný projekt, ale já tomu přeju,“ nechal se slyšet herec. A naznačil, že by tento premiérový Vítkův výstup mohl znamenat úspěch turné, které Vítek chystá. „Na podzim pojedeme s tímhle koncertem turné po divadlech po celé republice. Je to ve stadiu agenturního vyjednávání, ale snad se to podaří,“ dodal Vítek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.