Karel Gott tajně s Ivankou v Rakousku! Pracují na třetím miminku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Karel Gott tajně s Ivankou v Rakousku! Pracují na třetím miminku?

Táta Karel a malá Charlottka si spolu užili procházky pod Alpami!
Táta Karel a malá Charlottka si spolu užili procházky pod Alpami!

HERMAGOR – Tajná dovolená v Rakousku! Český slavík Karel Gott (69) na pár dní utekl s rodinou do Hermagoru v korutanských Alpách, aby si s manželkou Ivanou (31) užil horského vzduchu a především romantiky! Malou Charlotte Ellu (2) a Nellu Sofii (2 měsíce) totiž hlídala Mistrova tchyně Blanka Macháčková, kterou vzal zpěvák s sebou!


Romantické chvilky si Karel s Ivanou užívali v hotelu 1600 metrů nad mořem. A podle žertovných narážek jeho přátel a kolegů z fotbalové Amfory, kterou sem Gott s rodinou doprovodil na tenisový turnaj, se otec čtyř dcer v Rakousku začal pokoušet s manželkou o třetího potomka, kterým by měl být vymodlený syn!

„Bylo tam opravdu nádherně, jen to počasí nahoře v horách bylo hrozně chladné a jednou nás překvapil i liják!“ usmíval se šibalsky Mistr nad počasím, které bylo opravdu jako dělané pro trávení času v posteli.

Reportéři deníku Aha! jej v Rakousku potkali, když výjimečně vyrazil s Charlottkou z vysokohorského hotelu do údolí k jednomu z nejteplejších horských jezer Pressegersee. „Manželka musela jet nakojit malou Nellinku a Blanka jela s ní, takže jsme vyrazili s Charlottkou pokochat se horami. Jen se nemůže odtrhnout od své nejoblíbenější motorky,“ prozradil nám rozzářený Gott s pohledem upřeným na Charlottku drandící na umělohmotné dětské motorce. Jen aby ji nerozbila, protože takováhle hračka se třeba bude jednou hodit pro malého kluka Gotta!

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (lc)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.