Borhyová na dovolené s milencem! Nečekané komplikace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Borhyová na dovolené s milencem! Nečekané komplikace!

Lucie Borhyová rozhodně neprožívá dovolenou svých představ.
Lucie Borhyová rozhodně neprožívá dovolenou svých představ.

HERAKLION – Zklamání! Lucie Borhyová (31) je konečně u svého milence na Krétě. Jenže místo očekávané romantické dovolené v náruči vášnivého Nika prožívá těhotná hvězda televizní obrazovky pořádné rozčarování.


Exkluzivní foto z Řecka

.. Zatímco ona si naplánovala tři týdny volna, její Niko míří každý den hned ráno do cestovní kanceláře, kde pracuje až do pozdního odpoledne. Opuštěná kráska, která dává znát své rozladění, se tak na Krétě kouše nudou.

Měsíc před odletem za svým milovaným Řekem a otcem jejího dítěte Lucie nemluvila o ničem jiném. „Vždyť už se nemohla dočkat, kdy tam odletí, v hlavě měla jen tu dovolenou a pořád o ní básnila,“ shodují se její kolegové na Nově. Teď se asi Lucii honí hlavou zcela jiné myšlenky. Niko na ni nemá čas. Co tady bude sama celou dobu dělat? Za čtyři dny pobytu na Krétě totiž zatím stihla jen několikrát zavítat do jeho kanceláře v centru města, která rozhodně exteriérem nepůsobí dojmem, že by mělo jít o sídlo jednoho z nejbohatších hoteliérů na Krétě. Jediné, co Lucie na jednom z nejromatičtějších ostrovů na světě viděla, byl byt jejího přítele a pak malinkaté prostory kanceláře jeho otce Giorgiase Papadakise, který je majitelem cestovní kanceláře Sunny, pro kterou Niko pracuje.

Kliknutím zvětšeteCo osamělá moderátorka celé dny dělá? Každý den má v Řecku v podstatě podobný program – žádné zpestření. Ráno vstane a tráví čas v Nikově malém bytě. Okolo půl jedné vyráží za svým milencem do kanceláře – jejich společný oběd ve fastfoodu svědčí o tom, že Niko se může Lucii v polední pauze věnovat maximálně hodinu. A pak zase až do večera pracuje. Nikdo se nemůže divit, že Lucie na fotkách ze své dovolené vypadá dost rozladěně...

Více o Lucii Borhyové na Krétě čtěte zde!

A pozor! Reportéři Aha! jsou v Řecku na stopě překvapivému odhalení! Čtěte již zítra v deníku Aha!


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.