Špindlerová: Nesnáším posilovny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Špindlerová: Nesnáším posilovny!

Když svítí sluníčko, vyráží Petra Špindlerová na louku sbírat bylinky.
Když svítí sluníčko, vyráží Petra Špindlerová na louku sbírat bylinky. (: TV Prima)

PRAHA – Petra Špindlerová, která hraje v seriálu Rodinná pouta Haničku, má se svou seriálovou postavou něco společného. Obě mají zálibu ve zdravé výživě a bylinkách. Herečka proto nyní zažívá nejkrásnější období roku.

„Žiju teď naprosto zdravě, chodím cvičit a sbírám bylinky. Jestli mě chce někdo potkat, tak může na rozkvetlé louce,“ prozrazuje herečka. Kolegové jí ne nadarmo říkají bylinkářka a chodí si za ní pro rady. Za sebou už má letos sběr pampelišek a jitrocelu. „Už jsem uvařila med a sirup. Jitrocel je výborný na problémy dýchacích cest. Nekupuji si jej v lékárně, ale raději si ho sama vyrobím,“ dodává.

Petra Špindlerová nesází však pouze na bylinky, ale také na zdravý pohyb. „Nedávno jsem objevila skvělou věc, jmenuje se to kruhový trénink,“ říká nadšeně Petra. Podle jejich slov se nejedná o klasickou posilovnu, ale o trénink, kde se chvíli běhá, dále se přejde na skákání přes švihadlo, pak se jede na kole a podobně. „Takových úkonů je tam několik a pravidelně se střídají. Nemám ráda klasickou posilovnu, kde je dvacet a více lidí. Fakt nesnáším tu opičárnu před zrcadlem. Na kruhovém tréninku je maximálně šest lidí a těm se trenérka dostatečně věnuje,“ popisuje herečka s tím, že i když je po takovém tréninku pořádně zničená, cítí se skvěle.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.