Ve StarDance bude tančit Kratina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ve StarDance bude tančit Kratina!

Vladimír Kratina je jednou z mála osobností, které tančit neodmítly.
Vladimír Kratina je jednou z mála osobností, které tančit neodmítly.

PRAHA – Třetí řada StarDance se řítí do záhuby! Vedle nevýrazných celebrit, které účast potvrdily a znají už i své taneční protějšky, bojuje Česká televize s dalším problémem. Odpadává jedna osobnost za druhou!


„Na poslední chvíli jim to odřeklo několik osobností, dvě tanečnice ještě nemají »svoji« celebritu, se kterou se o titul krále a královny utkají. Navíc není úplná ani porota. I tam jim totiž jedna osobnost chybí,“ prozradil deníku Aha! zdroj z připravované show.

Pokud Česká televize rychle něco nepodnikne, hrozí, že nebude soutěžícím poskytnut dostatečně dlouhý čas k natrénování tanců do prvního a druhého dílu, který je tak, jako minulý rok, naplánován na začátek listopadu.

Mezi celebritami, které show odmítly, se objevila jména jako Bolek Polívka, Martin Dejdar nebo i Simona Stašová, naopak účast potvrdil Vladimír Kratina.

Stejně jako minulý rok, také letos v porotě zasedne Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a nově i Jaroslav Kuneš, tanečník Mahuleny Bočanové z první řady show.

Kdo z VIP porotu doplní, je zatím ve hvězdách. Ve hře má být loňský vítěz Aleš Valenta nebo novopečená maminka Tatiana Vilhelmová, která ve druhé řadě show prokázala taneční talent.


Autor: (in)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.