Doktorka Cajthamlová a Petr Lesák - Rozchod kvůli »žrádlu«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Doktorka Cajthamlová a Petr Lesák - Rozchod kvůli »žrádlu«!

Kateřina Cajthamlová si zadupala a prosadila svou. Lesák dostal padáka…
Kateřina Cajthamlová si zadupala a prosadila svou. Lesák dostal padáka… (Aha! – Martin PřibylFoto pro Aha! – Lenka Hatašová)

PRAHA – Moderátor a majitel produkční firmy Real TV Petr Lesák (35) dostal padáka! Z přípravy třetí řady »primácké« hubnoucí show »Jste to, co jíte« ho vyštípala hlavní hvězda pořadu, přísná doktorka a postrach tlouštíků Kateřina Cajthamlová (46)!

Moderátor a majitel produkční firmy Real TV Petr Lesák (35) dostal padáka! Z přípravy třetí řady »primácké« hubnoucí show »Jste to, co jíte« ho vyštípala hlavní hvězda pořadu, přísná doktorka a postrach tlouštíků Kateřina Cajthamlová (46)! „Rozešli jsme se, pořad musí být lepší,“ přiznala deníku Aha! sama doktorka.

„Vydupala si podmínku: pokud chce Prima dál točit s ní, tak Petr Lesák se svou společností musejí »Jste to, co jíte« opustit. Nějak se nesnesli. Ona dala té show tvář. A tak bylo jasné, kdo ten souboj vyhraje,“ zní ze štábu pořadu.

Lékařka souhlasí, že si jinou produkci opravdu vyžádala. „V osobní rovině to ale nebylo. Já a firma pana Lesáka jsme měli odlišný názor na koncepci pořadu. Jeho formát byl příliš prvoplánový. Chtěla jsem jen, aby se tam hledaly pravé příčiny nadváhy, čemuž se dřív moc nevěnovala pozornost. Za tloušťkou bývají nemoci, stres, nebo kompenzace jiných problémů a nemělo by se to zužovat jen na to, že obézní lidé hrozně »žerou«,“ vysvětluje MUDr. Cajthamlová. „Po jeho odchodu se pořad mění, ale ne příliš. Odstrašující stůl s jídlem, které do sebe klient dostane za týden, samozřejmě zůstává,“ dodává slavná lékařka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.