Co je to za vandráka? Martin Dejdar! Tohle chystá Nova na podzim | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co je to za vandráka? Martin Dejdar! Tohle chystá Nova na podzim

Martin Dejdar
Martin Dejdar (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kojící Táňa Vilhelmová opustila svého měsíčního Cyrila, aby na Nově představila podzimní novinku Soukromé pasti – 12 příběhů ze života, v nichž se objeví nejlepší čeští a slovenští herci! Vilhelmová se tak na Nově objeví v podstatě poprvé!

Kojící Táňa Vilhelmová opustila svého měsíčního Cyrila, aby na Nově představila podzimní novinku Soukromé pasti – 12 příběhů ze života, v nichž se objeví nejlepší čeští a slovenští herci! Vilhelmová se tak na Nově objeví v podstatě poprvé! Premiéra na Nově čeká i Elišku Balzerovou! Po úmorném přemlouvání se na obrazovky vrací i večírkový floutek Sagvan Tofi. Jeho práce však bude víc než příjemná. Bude koukat celebritám pod sukni! A jako perličku Nova připravila vandráka Dejdara!

Soukromé pasti

Odvažte se vidět víc – přesně s tímto sloganem se chystá Nova na podzim vyrukovat na diváky. A nabídka je opravdu pestrá. Hvězdy, na které vsadila, přitáhnou k obrazovkám každého. Tři krásné ženy a přitom každá jiná – Táňa Vilhelmová, Eliška Balzerová a Vilma Cibulková budou excelovat od 10. září každou středu v jednom z dvanácti příběhů v cyklu Soukromé pasti. „Ze začátku mě to vůbec nelákalo a nechala jsem se dlouze luxusně přemlouvat. Ono se taky nebylo na co těšit. Natočit film za osm dnů je nemožné,“ řekla kojící matka měsíčního syna Tatiana Vilhelmová. Stejně jako ostatní herečky ale roli nakonec přijala.

Přísně tajné

Dost odmítavý byl i Sagvan Tofi, který společně s Jitkou Kocurovu bude moderovat nový společenský magazín ze života hvězd a zákulisí showbyznysu Přísně tajné. „Nebyla to rozhodně otázka peněz. Nechtěl, odmítal, ale nakonec zjistil, že to vlastně plně vyhovuje tomu, co on sám by od toho čekal,“ řekla deníku Aha! vedoucí projektu Tereza Kopáčová.

Neviňátka aneb Upřímnost na zabití

Po letech se na obrazovky vrací i Pavlína Wolfová s vlastní talk show Neviňátka aneb Upřímnost na zabití. Ve stylu Kriminálky Miami Nova přichystala svou vlastní detektivku Kriminálka Anděl, kde vyšetřovacímu týmu bude velet detektiv Martin Stropnický.

Comeback a oblíbené seriály

V podzimním vysílacím schématu nebude chybět ani sitcom Comeback, kde by měli diváky bavit Tomáš Matonoha a Martin Dejdar. Televize samozřejmě neupustila od oblíbených trvalek Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice či Pojišťovna štěstí, kde se jako nový veterinář zjeví David Prachař.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.