Milionář Červín a těhotná Barbara - Zdravotní problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milionář Červín a těhotná Barbara - Zdravotní problémy!

Televizní milionář Michal Červín bude mít brzy s vyvolenou Barbarou potomka!
Televizní milionář Michal Červín bude mít brzy s vyvolenou Barbarou potomka! (Showpix, TV Nova)

PRAHA – Komplikace ani ne měsíc před porodem! Milionář Michal Červín (38), který v televizní reality show Vem si mě! v televizi Nova hledal a našel životní partnerku v podobě Barbary Kautmanové (31), je v pohotovosti. U jeho těhotné přítelkyně se totiž objevily zdravotní komplikace, kvůli kterým musí být Barbara pod neustálým dozorem!

Komplikace ani ne měsíc před porodem! Milionář Michal Červín (38), který v televizní reality show Vem si mě! v televizi Nova hledal a našel životní partnerku v podobě Barbary Kautmanové (31), je v pohotovosti. U jeho těhotné přítelkyně se totiž objevily zdravotní komplikace, kvůli kterým musí být Barbara pod neustálým dozorem!

„Ano, jisté komplikace se objevily, ale to není v tomto stadiu těhotenství nijak výjimečné. Pokud se bude postupovat, jak by mělo, nemělo by u slečny Kautmanové dojít k nějakým vážnějším problémům. Miminko se narodí v průběhu srpna,“ prozradil nám zdroj z porodnice v Praze-Podolí, kam Červín se svou partnerkou dochází na pravidelné kontroly.

Sám budoucí otec nechtěl zvěsti o zdravotních problémech své partnerky komentovat. „Nemáme o publicitu zájem, žijeme si svůj život,“ řekl televizní milionář a položil telefon.

Pár v současnosti žije v luxusním, téměř 150 metrů čtverečních velkém bytě v Průhonicích u Prahy. „Tam teď kvůli očekávanému narození miminka probíhají stavební úpravy, takže mají veselo,“ dodává Červínův kamarád. Podle jeho informací jsou už dokonce oba milenci dohodnuti, že až jejich očekávaný potomek trochu povyroste, zlegitimní svůj vztah svatbou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.