Vašek Jelínek z kapely Lunetic - Bude se ženit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vašek Jelínek z kapely Lunetic - Bude se ženit!

Vašek Jelínek s přítelkyní Marcelou, kterou si chce vzít.
Vašek Jelínek s přítelkyní Marcelou, kterou si chce vzít. (Aha! – Martin Hykl, Universal)

PRAHA – Bývalý dívčí idol, zpěvák chlapecké skupiny Lunetic Vašek Jelínek (30), se bude ženit! Přiznal se k tomu na hradě Houska, kam dorazil na charitativní koncert.

Bývalý dívčí idol, zpěvák chlapecké skupiny Lunetic Vašek Jelínek (30), se bude ženit! Přiznal se k tomu na hradě Houska, kam dorazil na charitativní koncert. „S přítelkyní Marcelkou jsem šťastný. Mám pocit, že ona je moje dobrá hvězda. Díky ní se mi zase začalo všechno dařit, takže jsem ji požádal o ruku,“ přiznal se Jelínek.

„Datum svatby ještě nemáme, ale bude to do roka a do dne,“ dodal Vašek. S přítelkyní už přes rok žije v Jablonci, odkud Marcela (31) pochází. „Žijeme tam v Marcelině bytě a já tam i pracuju,“ vysvětluje Jelínek.

Jak se zdá, jeho život se po dlouhém čase konečně zklidnil. Jelínek se proslavil jako člen skupiny Lunetic, která na konci devadesátých let doslova válcovala českou popmusic. Jejich hit Máma zlidověl a čtyřčlennou skupinu z Litvínova tehdy milovala snad každá náctiletá dívka. Skupina se rozpadla poté, co další člen skupiny Martin Kocián přiznal, že je závislý na pervitinu, a odešel na léčení.

Jelínek se pak nepříliš úspěšně pokoušel o sólovou kariéru. Na titulní stránky se pak Jelínek dostal už jen díky aféře, kdy se jej měl kdosi pokusit znásilnit. Jednu dobu se pak Vašek dokonce živil jako prodejce matrací a dek. Ale jak se zdá, tak v současnosti už je jeho život zase v normálních kolejích. „Hudbu mám pořád rád, ale rozhodně mne teď neživí,“ říká Jelínek, který vydal i sólové album.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.