Domina Bočanová - Utíká od manžela! Za ním - Denně spolu tráví 4 hodiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Domina Bočanová - Utíká od manžela! Za ním - Denně spolu tráví 4 hodiny

Jaroslav Kuneš
Jaroslav Kuneš (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Mahulena Bočanová (41) konečně promluvila o muži, o kterém se šušká, že je její milenec! S temperamentním tanečníkem Jaroslavem Kunešem (36) Bočanová jen kvete a dokonce díky pohybu, o který se jí Kuneš neustále stará, zhubla celých osm kilogramů.

Mahulena Bočanová (41) konečně promluvila o muži, o kterém se šušká, že je její milenec! S temperamentním tanečníkem Jaroslavem Kunešem (36) Bočanová jen kvete a dokonce díky pohybu, o který se jí Kuneš neustále stará, zhubla celých osm kilogramů. Může se teď pyšnit tělem, které by jí mohly závidět leckteré modelky, a když předváděla na módní show sexy spodní prádlo, všichni na půvabnou jedenačtyřicátnici jen zírali. Jen Jaroslav Kuneš je tím vyvoleným, kdo se může kochat Mahuleniným tělem soukromě několik hodin denně!

„Mahu a Kuna se od sebe nehnou a vždycky se na sebe strašně těší, někdy až moc, Mahu je totiž pěkná dračice,“ naznačuje míru důvěrnosti vztahu zdroj z Kunešova okolí a pokračuje s šibalským úsměvem: „Nakonec ne nadarmo se říká, že rok tanečního partnerství vydá za dva roky manželství.“ Mahulena Bočanová je však několik let šťastně vdaná za podnikatele Viktora Mráze, se kterým má šestiletou dceru Marinu, a ani Jaroslav Kuneš není svobodný. S ženou Janou mají roční dceru. Přesto spolu ti dva tráví až čtyři hodiny denně!

„Je to tak, máme nabitou celou zimní sezonu různými vystoupeními, takže na trénincích trávíme několik hodin denně, čtyři, pět i víc. Příští týden zase začneme a už teď se nemůžu dočkat,“ usmívá se Mahulena. „Budu porotcovat třetí řadu StarDance, což bude o hodně větší zápřah, ale nám se to s Jarouškem moc líbí, když jsme zaneprázdněni,“ vysvětluje herečka. Že by však vznikl mezi ní a Kunešem jakýkoliv milostný vztah, jedním dechem odmítá. „Dobře se mi s Jardou spolupracuje a já nepracuji s lidmi, se kterými mi není dobře, ten luxus si myslím můžu dovolit,“ říká rázně Mahulena. Jisté je tedy jen to, že spolu tráví velké množství času a že příležitost dělá zloděje, je starým známým pravidlem.

Velkolepá módní přehlídka! Leoš Mareš si zase naběhl - Zesměšnil ho Ruml!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.