Režisér Menzel po nevěře manželky - Útěk z Česka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Režisér Menzel po nevěře manželky - Útěk z Česka!

Režisér Jiří Menzel si sbalil kufry a odjel do Polska.
Režisér Jiří Menzel si sbalil kufry a odjel do Polska. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Oscarový režisér Jiří Menzel (70) utekl před potupou, kterou mu připravila manželka Olga (30) románkem s jeho kolegou Jaroslavem Brabcem (54), až do Polska! Poblíž města Jelenia Góra ho totiž v pondělí vpodvečer zastihli naši fotografové.

„Neprožívá zrovna nejšťastnější období svého života, takže není divu, že od Olgy utíká,“ řekl nám zdroj z režisérova nejbližšího okolí, který si nepřál být jmenován. Tomu, že je Menzelův výlet motivovaný manželskou krizí, nasvědčují i takové indicie, že přijel do Polska sám bez Olgy a také nedávno v tisku zdokumentovaná návštěva u právníka. Jde tedy o rozluku? „Ty spekulace jsou nesmysl, pan Menzel jel do Polska natáčet nový film, ve kterém hraje, a bude tam celý srpen. Je to domluvené už dlouho, to, co se teď děje na to nemá žádný vliv,“ tvrdí asistentka Jiřího Menzela, Míla Řádová.

Náš zdroj ale vidí situaci jinak. „Olga se od něj vždycky na zahraničních cestách ani nehnula, i když toho měla třeba hodně a byla utahaná, stejně si všechno zařídila tak, aby s ním mohla jet,“ kontruje. Jde tedy o odloučení? „Jsou spolu v pohodě, nejde o žádnou rozluku nebo hádku a to s tím právníkem je také absolutní blbost, pan Menzel tam byl v úplně jiné záležitosti. Paní Olga dorazí za manželem později, a to kvůli svému těhotenství, je teď hodně unavená,“ vysvětluje Řádová důvod, proč přijel do Polska Menzel sám. Právě těhotenství Olgy je ale dalším důvodem ke spekulacím. Otcem by totiž prý nemusel být Menzel, ale režisér Jaroslav Brabec, který se nyní rozvádí s herečkou Veronikou Freimanovou. Jiří Menzel se ale už dříve tisku k této záležitosti vyjádřil odmítavě. „Čest své ženy budu bránit, je to přece moje žena.“ A podle Řádové si za svým prohlášením stojí i nadále, i když deník Blesk nedávno otiskl kompromitující fotografie jeho ženy, jak se s Brabcem vodí za ruku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.