Šárka Vaňková - Chodí s fotografem Ludvíkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šárka Vaňková - Chodí s fotografem Ludvíkem!

Šárka Vaňková nafotila s Jakubem Ludvíkem na Sardinii sexy fotky. Jen u focení však nezůstalo.
Šárka Vaňková nafotila s Jakubem Ludvíkem na Sardinii sexy fotky. Jen u focení však nezůstalo. (Jakub Ludvík, ara)

PRAHA – První stříbrná SuperStar Šárka Vaňková (21) přiznala, kdo je jejím partnerem! Poté, co se před rokem rozešla po dvouapůlletém vztahu s Jakubem Vytáčkem (29), je opět zamilovaná! A vyvoleným není nikdo jiný než populární fotograf Jakub Ludvík (38). Ten je však prý otcem dítěte, které čeká jeho expřítelkyně a Playmate Lucie Kachtíková (30).

..

V kuloárech se o vztahu Vaňkové a Ludvíka šušká už dlouho. „Aspoň si Šárka nebude plést křestní jména,“ říkali mnozí uštěpačně.

„Nejsem si jistá, že už jsem připravená na vztah. Jsem s někým, s kým je mi hezky, ale nechodíme spolu,“ odpovídala ještě v dubnu Vaňková vyhýbavě na otázky o soukromí.

Na benefičním koncertu Noc s hvězdami na hradě Houska ale vztah konečně otevřeně přiznala. „Ano, chodím s Jakubem Ludvíkem a jsem s ním moc šťastná,“ rozplývala se mladičká zpěvačka. Ta se dokonce přímo na místě starala o odvoz Ludvíkových fotek, které na hradě vystavoval.

Mezi snímky samozřejmě nemohla chybět ani fotka Vaňkové. „Fotili jsme na lodi na Sardinii, byl to skvělý zážitek, opravdu jsme si to užili,“ svěřila se s poťouchlým úsměvem mladičká star, která v sobě dračici rozhodně nezapře.

Sám Jakub Ludvík ale vztah s Vaňkovou potvrdit nechce. „Přijde mi to neseriózní, nevyjádřím se k tomu,“ řekl Ludvík deníku Aha!. A jak se tváří na spekulace o tom, že by mohl být otcem dítěte Lucie Kachtíkové? „Je to nesmysl, samozřejmě popírám, že bych mohl být otcem já," reagoval podrážděně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.