Věra Špinarová - Drsné podezření: Vážná nemoc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Věra Špinarová - Drsné podezření: Vážná nemoc?

Věra Špinarová
Věra Špinarová (pro Aha! – Supraphon)

OSTRAVA – Co se děje s Věrou Špinarovou (56)? Majitelka snad nejvýraznějšího hlasu v Česku prý koncem týdne zkolabovala a záchranka ji poté kvůli dýchacím potížím a náběhu na infarkt převezla do nemocnice na pozorování. Deníku Aha! to potvrdil pořadatel charitativní akce Muž roku 2008 David Novotný.

„V pátek mi to volal její manažer pan Janeček a zrušil kvůli vážným zdravotním potížím její účast na naší akci,“ tvrdí Novotný. Alan Janeček to ale popírá: „Věra je v pořádku, všechno je lež!“ Snaží se snad zakrýt zpěvaččinu nemoc, nebo jde o něco úplně jiného?

„Janeček mi v pátek telefonoval, že je zrovna s paní Špinarovou v nemocnici, kam ji převezla záchranka z chaty kvůli dýchacím potížím. Mluvil i o náběhu na infarkt. Říkal také, že do začátku září ruší všechny akce,“ řekl Novotný.

Jeho tvrzení ale manažer korpulentní zpěvačky popírá. „Věra měla zdravotní potíže s horními cestami dýchacími a s tlakem. Teď je na chalupě a užívá si s rodinou, protože si naordinovala volné léto. Musí si před podzimem odpočinout,“ dušuje se Alan Janeček.

Kdo z nich tedy mluví pravdu? Lapálie má tři možná vysvětlení. Buď je Věra už potřetí v tomto roce opravdu vážně nemocná a manažer to chce před veřejností utajit. Možná si ale Věra opravdu chtěla dopřát odpočinku a Janeček si pomohl nešťastnou lží, protože neúčast na už domluvené charitativní akci se líp vysvětluje nemocí než dovolenou. Janeček ale nabízí i další vysvětlení – naznačuje, že za vyjádřením Novotného může být snaha zviditelnit svou vlastní akci. „Jde o léta zavedenou charitativní akci. Nepotřebuji si vymýšlet takové věci kvůli pozornosti médií. Janeček ze mě dělá lháře zbytečně, vše mi to říkal. Kvůli paní Věře mě to celé moc mrzí,“ dodává zkroušeně pořadatel.

Majitelka temperamentního sytého hlasu skončila ve špitále letos už dvakrát. Prvního ledna na »nováckém« Mejdanu roku z Václaváku tak prochladla, že ji lékaři museli kvůli potížím s horními cestami dýchacími na krátký čas hospitalizovat. Koncem června se dostala do nemocnice a na kapačky podruhé a opět bylo na vině špatné dýchání, a navíc potíže s tlakem. Už tehdy musela zrušit vystoupení, které mělo být zlatým hřebem Letního Slunohradu na Slezskoostravském hradu.

4.8.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.