Chýlková & Holubová - Už dostaly dárek k Vánocům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chýlková & Holubová - Už dostaly dárek k Vánocům!

Ivana Chýlková se rozpovídala o hře, kterou jí přímo na tělo napsal režiséra dramatik Patrik Hartl.
Ivana Chýlková se rozpovídala o hře, kterou jí přímo na tělo napsal režiséra dramatik Patrik Hartl. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – „Novou hru Klára a Bára jsme dostaly s Evou od Patrika Hartla k Vánocům,“ svěřila se Ivana Chýlková (42) na tiskové konferenci ke třetímu ročníku Léta hereckých osobností.

Skoro po celé léto totiž bude s Evou Holubovou (46) vstupovat večer co večer na jeviště, aby potěšily divadlem posedlé diváky.

„Příběh Kláry a Báry je pravdivý a hodně napínavý,“ řekla Eva Holubová. Po chvilce přemlouvání režisér Hartl odtajnil alespoň trochu z děje připravované hry. „Je to příběh o krizích dvou manželských párů, která ohrozí nejen přátelství všech, ale také i jejich manželství. Vše dojde až do takových extrémů, že se jedna postava dostane do existenciálních problémů.“

Léto hereckých osobností se koná již potřetí a bude se hrát přes celé prázdniny ve Švandově divadle a také na pražském Vyšehradě. Tam vystoupí ve hře Na konci duhy Hana Maciuchová s Miloslavem Mejzlíkem. Studio Dva, které přehlídku pořádá, daruje 11. července výtěžek z představení Na konci duhy na konto Akce cihla. Kromě již zmíněných premiér se dočkáme i dalších inscenací z dřívějších sezón.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.