Zuzana Jandová: Kdo mě sveze? České missky nezahálejí ani o prázdninách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zuzana Jandová: Kdo mě sveze? České missky nezahálejí ani o prázdninách!

Zuzana Jandová
Zuzana Jandová (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ara)

PRAHA – Dovolené, oslavy i práce! Missky tráví léto různě, zatímco Zuzana Jandová (20) tvrdě dře na přípravách na módní show roku Top Secret, Hana Svobodová bouřlivě oslavila své dvacáté narozeniny a dárky dostala opravdu netradiční. Došlo ale i na zábavu a odpočinek u moře. Ten si užila Zuzana Jandová v Egyptě, kde byla se svými kolegyněmimisskami za účast ve fi nále Miss ČR. A našla si tam také nového koníčka – potápění, do kterého se podle svých slov doslova zbláznila!

Mašlíkové hrozilo zranění!
Modelka Hana Mašlíková (24) se bojí! Termín přehlídky Top Secret se totiž blíží a ona ještě nemá ani odzkoušený luxusní kousek spodního prádla Victoria’s Secret, který bude zdobit její ladné křivky! Navíc si na párty Top Secret Hanka vyzkoušela, jak málo ke klopýtnutí stačí. „Sice se strašně těším, protože to je opravdu významná událost, ale taky mám obavy a trému, to je jasné. Navíc jsem si ještě ani nevyzkoušela model, který budu předvádět, ale určitě to bude krásný kousek,“ říká s úsměvem Mašlíková, které uvízl sandálek mezi kostkami pražské dlažby a nechybělo mnoho, aby si půvabná modelka přivodila zranění kotníku. Naštěstí ale vše dobře dopadlo a po menší úpravě pásku u boty si zas vykročila po červeném koberci do baru Tretter’s, kde se párty konala. Na molu se bude v přepychovém krajkovém prádle procházet i Miss ČR Zuzana Jandová (20). O to, kdo krásku sveze, soutěžili diskžokejové Lucaso a Uwa. Nakonec svými fáry jen doladili Zuzanin sexy obleček z bílé kůže.

Lebedové se nabídky hrnou!
Druhá vicemiss ČR 2008 Kristýna Lebedová (19) nemá nouzi o pracovní nabídky. Čerstvá vítězka soutěže Miss Tourism Intercontinental 2008, která se konala v Dominikánské republice, je totiž nyní středem zájmu. „Kvůli mému vítězství se najednou hrnou nabídky ze všech stran. Výjimkou nejsou ani Karibik nebo dokonce lukrativní smlouvy z New Yorku,“ pochlubila se nám včera v poledne po svém příletu do Prahy šťastná Lebedová. „Vůbec jsem se svým vítězstvím nepočítala. Nyní se ale chci soustředit na pracovní povinnosti, které mám v Čechách. Pak se rozhodnu, kde vlastně budu žít a jakým směrem bude můj život pokračovat,“ pochlubila se Lebedová.

Narozeniny Hany Svobodové
Česká vicemiss 2008 Hana Svobodová (20) si svoji narozeninovou oslavu řádně užila. Tajný večírek, který stál jejího přítele, podnikatele Radka Exnera (29) statisíce, se nesl v duchu vášnivého tance a polibků a konal se v Statenickém mlýnu. A Hanka dostala opravdu kuriózní dárky. Mezi nimi totiž převládaly ty ze sexshopu, takže noc byla nejspíš divoká. „Radost mi udělaly všechny dárky. Nejvíc mě ale překvapily sexuální pomůcky. No, doma bude dnes večer asi veselo,“ smála se mladá oslavenkyně, která stihla během oslavy vyřídit dokonce pracovní nabídku na kalendář a na módní reklamu.


30.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.