Romana Pavelková - Nafouknou jí prsa. Kvůli časopisu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Romana Pavelková - Nafouknou jí prsa. Kvůli časopisu!

Romana Pavelková dnes.
Romana Pavelková dnes. (Aha! – David Kundrát, ara)

SHARM EL SHEIKH – Neúspěšná finalistka Miss ČR, ale co se týká módních přehlídek naše nejúspěšnější modelka Romana Pavelková (24) se na sebe snaží upoutat pozornost, jak se dá! I proto si v září nechá miniaturní prsa jedenapůlky dvojnásobně zvětšit a nově tvarované přednosti nabídne čtenářům Playboye. Už teď ale pózuje prakticky nahá.

„Nabídli mi focení do Playboye. Počkám až po plastické operaci, budu se cítit líp. Zatím mě Playboy obléká,“ svěřila se iDnes.cz Pavelková.

Neřeší, že tím nedává zrovna dobrý příklad mladým dívkám, pro které jsou modelky idolem. „Jako by tou operací říkala: Když má holka malá prsa, není něco v pořádku a musí pod kudlu! Přitom na Romaně jsou její malá ňadra skoro to nejzajímavější,“ diví se majitelka jedné modelingové agentury.

Snad aby měla vzpomínku na nepříliš bujný hrudník, nechala se teď Romana nafotit na dovolené missek v Egyptě v miniaturních bikinách a nahoře bez. Prsíčka si jen částečně zakrývá dlaněmi. Existence fotek šokovala i majitele Miss ČR Jana Moťovského, který soutěž koupil od Miloše Zapletala. „O focení se dozvídám až od vás. Budu muset prověřit, zda fotografie nejsou v rozporu se smlouvou,“ řekl Aha! Moťovský.

V Egyptě se vůbec dějí věci. Missky si nejdříve vykouří pár vodních dýmek a pak řádí jako omámené, Zuzana Jandová se ošklivě zraní a teď dokonce Pavelkové nahota – a nikterak decentní!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.