Milenec Bartošové Jiří Pomeje: Řidiče mu dělá mafián? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milenec Bartošové Jiří Pomeje: Řidiče mu dělá mafián?

Jiří Horák šel milencům naproti až do letištního terminálu.
Jiří Horák šel milencům naproti až do letištního terminálu. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Zkrachovalý produkční Jiří Pomeje (43) má divné kamarády. Když ve středu odpoledne přistál s Ivetou Bartošovou (42) a jejím synem Arturem (11) na ruzyňském letišti, přijel pro ně luxusním mercedesem kontroverzní podnikatel Jiří »Monti« Horák.

Zkrachovalý produkční Jiří Pomeje (43) má divné kamarády. Když ve středu odpoledne přistál s Ivetou Bartošovou (42) a jejím synem Arturem (11) na ruzyňském letišti, přijel pro ně luxusním mercedesem kontroverzní podnikatel Jiří »Monti« Horák. Šok pro všechny přítomné to byl převážně kvůli Horákově temné minulosti, ba dokonce i přítomnosti.

„Je to manažer s pověstí dokáže nemožné do tří minut«. Pro dobro kapely se mohou hodit jeho politické a společenské kontakty. Je majitelem několika restaurací a heren,“ píše se o Pomejeho novém řidiči na oficiálních webových stránkách skupiny Walda gang, který Horák podporuje.

Otázkou ale zůstává, co má tento pán s pověstí mafiána společného s Pomejem a Bartošovou, a proč se v kufru jeho auta s prestižní pražskou poznávací značkou, která končí čtyřmi nulami, hromadí lejstra s hlavičkou Ministerstva vnitra České republiky, čepice Policie ČR a nebo poznávací značka s nápisem Monti. „K panu Horákovi ani Pomejemu se vám vyjadřovat nebudu,“ řekl včera Aha! podnikatel a manažer Walda gangu Pavel Pásek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.