Miss Košťanová: Líbala se s Langmannovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Košťanová: Líbala se s Langmannovou!

Nejen polibky! I jazýčky na sebe holky vystrkovaly.
Nejen polibky! I jazýčky na sebe holky vystrkovaly. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zatímco všechny missky okupovaly první stranu časopisu Playboy – první českou vicemiss 2006 Miroslavu Košťánovou (21) strčili dovnitř. „Na titulce je nějaká cizinka, ale to nevadí, naše krásná Mirka je uvnitř,“ chlácholil Košťánovou šéfredaktor Playboye Olexa.

Zatímco všechny missky okupovaly první stranu časopisu Playboy – první českou vicemiss 2006 Miroslavu Košťánovou (21) strčili dovnitř. „Na titulce je nějaká cizinka, ale to nevadí, naše krásná Mirka je uvnitř,“ chlácholil Košťánovou šéfredaktor Playboye Olexa. Trochu slabá útěcha! I tak se ale misska dočkala krásné odměny – polibku od Renaty Langmannové (21).

A polibků se vším všudy. Langmannová dorazila do Solidní nejistoty bez přítele, takže veškeré zábrany byly rázem fuč. A ani Mirka Košťanová, přestože ji doprovázel její přítel, se nebála divokých hrátek s Českou Miss 2006, která se stala kmotrou srpnového čísla pánského časopisu. A navíc se Košťanová nebála naostro ukázat své intimní partie!


Pikantní fotografie a další podrobnosti z divokého večírku už zítra v tištěném vydání deníku Aha!.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.